- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Снимки на даскалета 2:Ди олтъмът ритърн ъф дъ мед дъртаци...
... и не само дъртаци. Понеже не успях да намеря старата тема реших да пусна нова. Коментирайте моите и покажете вашите, защото учител е диагноза!!!
(Физикът. Естествено. Пич.)
(Философът, хванат под чудесен ъгъл на... коса.)
(По БЕЛ. Дивичика е, но тук не и личи...)
(По музика. Буре, от което се леят разнообразни цинизми и простотии, като от рога на Амалтея...)
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Мъж еПървоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
![]()
Покажи ги де... затова е темичката.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
a we Mare q sloji i na nekoi drug daskal.naprimer na teq po matem-nai ve4e iskam da vidq patkata Ivanova!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A ima6 li na katrandjieva i dragoev,a na otka4enata himi4ka?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти Санде ли си? Или Мъро? Сори, нямам ги... Ако ги намериш, супер. Макар че най-много ми се иска Пейо...Първоначално написано от nqkoiiii si
Toва е господина по музика.Адски е печен.А пък в часовете му си правиш квото си искаш.Абе тоя е най-печения господин в цялото даскало. :P.Имам още негови снимки ама май ще стане мн пълно с негови снимки тук. :P
АХАХ.А тва е господина по география.Накратко Буфера.Тоя е егати пияницата,aма е печен. :P .
Такаааа това отдолу е по Химия.Лелее тая е природно тъпа.НАЙ-ТЪПАТА даскалка в цялото даскало!Цитирам:"През пролетта никога не сме имали зима."
А това е Стоицева.По музика е.От снимката можете да разберете колко е спокойна.Живее на моята улица.През няколко къщи.Някои хора ми се чудят как понякога се прибирам толкова късно при положение,че тя живее там.
.
Хмм.Това е Евлогиева.По изобразително.Ми тъпичка си е жената...Веднъж директорката и казва:"Ама ти си "хубава",сега пък с тези очила на умна ли ще се правиш?"
![]()
Ъъъъм...пускала съм в др тема,ама айде и тука![]()
Та...
Някъде тука се вижда нейно височество Елисавета Младенова(БЕЛ)!Сериозно-няма равна,единствения нормален даскал в това ненормално училище![]()
Таз става,ама сега сме с един друг...ужасТ.(по математика е)
По английски...Чете ми морал,ама дъщеря и е курвата на града(нищо лично)...
По изобразително...Голям смях пада с него,много ни биеАма си е пич
По немски...Просто зле!
Класната(по биология)...Наистина мнооого съжалявам,че се вижда толкова лошо,защото това същество трябва да се види/третия ччовек от ляво на дясно/ ... колко съм и тровила живота
![]()
Ъъъм...цитирам:
Тази метаморфоза я наричаме метаморфоза/предавайки някъв урок/
Чакам да ни засипеш с интонация от знания/изпитвайки ме/
Не се прави на отворена работа/на някой идиот от класа/
Една задача не можеш да направиш/пак на някой идиот/
Не те чакам хич!/някой си не искаше да и даде пари за поредната глупост/
Ти като се мислиш за голяма работа да ни мислиш че си голяма работа/към моя милост май
/
Ами за друго не се сещам,иначе са безброй![]()
Интересна темичка.. дърпам я на 1-ва страницаУтре ще постна малко снимки на мои даскали :P
За съжаление нямам много снимки на даскалите си... Много луди хора бяха всичките... Въпреки че съм им тровила живота цели две години, ще ми липсват много.
Иван Симеонов - по математика, а по специално тази година ни беше по геометрия. Няма по велик учител за мене...
Мая Алашка - тя ни беше по алгебра. Готина е, но сме я изкарвали извън нерви всеки час, та се налагаше да пие любимият си успокоителен чай от лайка.
Имахме снимка на госпожата по музика в рамка на маймуна, но съм я затрила някъде. Като я намеря, ще я пусна. А най-много съжалявам, че нямам снимка на госпожата по рисуване... Щеше да падне голям смях.![]()
уаааааааааааахахаххахах кфи са тея снимки бе хорааааа! ай стига че ма изби на хилене))))
Raise your fist!
оу, оу, ооооооооооооооооу, ГосподинаПървоначално написано от Sk8er_fREak+
))
Обичам си гооооооооооо!Най-прекрасния човек на света!!!
Ох, искам пак да ми е класен!!!
/извадка от смс-и:
*Г-нееееее, трябва ни помооощ!!!В кабинета по химия сме!- Ани и Теди
*Акате и ви трябва хартийка? - той
*Поне билетче)
*H2SO4.Днес не съм в училище. - хах, интересното е, че ни беше от полза)/
аз имам снимка на Ушагелов![]()
Най-противният човек, който съм срещала!
Тасков(който толкова много ми липсва)
хаха, "Къци" не ми е учител и все пак:
![]()
ахахаха,теди,разби мее..но това най-вече
Първоначално написано от Madness
![]()
![]()
ето я класната наа по-ясна снимка/бившата,де/
![]()
Ето я най-яката класна:
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
като гледам снимките всички имате някакви откачени даскали и в моето даскало има такива индивиди,обаче нямам мн снимки. Сещам се за една снимкас 3 даскали обаче проблема е че нз как да я сложа.Някои може ли да каже?
![]()
![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Да,ти не беше ли от София ?Първоначално написано от mid_get
![]()
Да, от София съм. Това лято бях във Видин 3 дни и ми се стори познато.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Аха.Предполагам си останала с лоши впечетления за града ни.Първоначално написано от mid_get
![]()
Напротив.Аха.Предполагам си останала с лоши впечетления за града ни.Видин е спокоен град, дори мога да кажа, че ми харесва.
![]()
http://7v-forever.dir.bg/_wm/gallery...128781&dflid=3 <----
бившата ми класна
на Хелуин....мн ще ми липсва в новото даскало
Букувич рулира (рок)
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.