- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуда при целувка...
Ми незнам дали това е точно проблем,когато се целувам с преятелката ми (а и с други момичета) ми става ...То дорбе ми става,но ми е срамно както се целуваме и изведнъж да усети нещто твърдо.То айде не всеки път се забелязво но примерно като е с гръб към мен и дупето и се упира в мен и мисля че тя много добре го усеща.Мисля че това трябва да е въпрос към момичетата 'Приятно ли ви е да усещате члена на приятеля си как се издува и се допира до вас?' и още 1 въпрос 'Когато се целувате усещате ли нещо някаква възбуда?'
Същото става и когато някоя седне в мен,след това като станем и ми е стал и ми са се издули гащите трябва да си го намествам ...
Имали решение този проблем > ???
Проблемът ти е просто НИКАКЪВ. Абсолютно в реда на нещата си е,а на всичкото отгоре е и ЯКО. Мен мноооого ме кефи.
изправи го нагоре и го защипи с ластика на боксерките да не мърда![]()
Споко, нормално е, само гледай занапред да се целуваш само с приятелката ти![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
priqtno e i to mnogo.....4uvstvam se nqkak si jelana 6tom ot tolkova malko mom4eto do men se vuzbujda....i e naistina priqtno da go use6tam kogato dupeto mi se opira tam.....
Mi she nosish prilepnali boxerki i gotowo.Normalno e da se wuzbujdash ot celuwka,moq fr kazwa che kogato se celuwa s chuwstwo se poluchawa taka(pone pri nego de)
:P
наистина е доста приятно да усетиш че на момчето му е хубаво с теб до такава степен че да се възбуди, така че спокойно
![]()
![]()
![]()
emi to i na men mi stava , no ne se oplakvam;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И на мен ми става в такива ситуации.Споко то е добре ,че ни става ,че като дойде момент да не ти стане е лошо много лошо![]()
![]()
Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
![]()
![]()
![]()
Завържи кучето да не избяга. хахаха
П.П Сичко си е ок. Така трябва да е!
mmmmm mn e priqtno kato mom4eto se e vazbudilo ot celuvkata ili nqkoi dr jest i .... tova si li4i ili se use6tammmmmmmmmm..........
ei 6to we mene super mnogo me kefi........as sam momi4e i pri po dalgi i strastni celuvki nasame s priqtelq mi kakto as taka i toi se vazbujda i super mnogo me kefi da go ose6tam.nqma kakvo da se pritesnqva6 si4ko e super
E bate tva i pri mene stava taka che e normalno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей няма за какво да се притесняваш,дори на против-повечето момичета се радват когато успеят да възбудят приятеля си само с целувкаи при мен е така-мн се радвам когато на приятеля ми му е хубаво с мен
![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Момиче съм и ти казвам, че не се дразня. Напротив..
че кво лошо има в това.
Но ако съм ти приятелка и знам, че и с други се задяваш, когато ходиш с мен... няма да ми стане приятно. Впрочем едва ли ще съм ти приятелка повече. Така че гледай само с една да се целуваш и с една да спиш.
Няма нищо лощо в товаако си тийн нормално е да неможеш да контролирап все още сексуалната си възбуда
)
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Е естествено, че на момичето ще и стане яко да знае, че на гаджето и му е толкоз гот, че чак му ставана теб няа ли да ти е яко да знаеш, че целувките те я подмокрят
![]()
neka stava ve ko losho nqma
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз много се радвам, когато усетя, че се възбужда от целувките ми и т.н.
Като комплимент го приемам. Така че радвай се. Няма нищо срамно или смущаващо.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
slu4va SE
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
и на мен ми е изключително приятноПървоначално написано от bungle
![]()