- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той ми се изпразни в устата и повърнах
moje dr da naprai...Първоначално написано от Анонимко
![]()
po temata: emi kaji my 4e ne ti e priqtno i gotovo![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
тя от там може да не повърне ама нали се сещаш какво друго неприятно би могла да направиПървоначално написано от Анонимко
тъй че и т'ва не е мн оферта
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
uffffkvo 6e naprai6 emi obajda6 mu se prai6 go na 2 stotinki izvinqva6 mu se na drugata ve4er sex bez da mu duha6 i gotovo si4ko e na red
![]()
![]()
a sega seriozno: emi izvini mu se ama to i toi e vinven ot edna strana
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от Sh@d0w
Ами то и на мене ми писна да ти гледам шибания подпис ама като го видя и ми става лошо./.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хах аз дори гълтам и ми е супер готинО! \/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
гълтай, или гълташ само на тия с повечко пара ?
XAXAXAXAXAXAXAXAX...ne az pove4e taq tema nqma da q 4eta 6toto ostanah bez vuzduh da i se hilqСрам ме е оповръщах му леглото.
добре че не сте правили анален че сигурно щеше да спи на осрано легло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Този път не глътнах а си я оставих в устата и го целунах ама след това той ми удари шамарПървоначално написано от Milena_Pld
Защо така се държи с мен.![]()
добре бе,на мама умника,ти си тегли куршума,простак с простак,като нямаш какво да кажеш мълчиПървоначално написано от Sh@d0w
xax ako ti e ydaril 6amar za6toto ne gulta6 ili za6toto ne iska6 da dyxa6 ili za kfoto i da e my tegli kyr6yma na nego kuf e toi 4e da te ydrq!!
щото т'ва заслужаваш, ГЪЛТАААААААААЙ !Първоначално написано от Анонимко
Zdraveite az sam na 13 godini i utre 6te praq sex. Molq ako moje da mi kajete kakuv e vkusa na spermata e ako mi se izprazni v guza moje li d ase hvane SPIN
+++ найстина може и да умре понеже е много тъпа!!!уникати сте се събрали тука ей...!!!Първоначално написано от miminko
иначе сега сериозно да ти отговоря:вкуса й е сладак и приятен,иначе спин се хваща ако се изпразни в ,,гъза,, в устата и най-вече на корема ти!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
менс, темата е от 2007-ма
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!