.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    SEXY_boY:::lash
    Guest

Изостанал ли съм?

Ей хора, гледам некви теми дето пишат че правили свирки на 12! Аз сега съм на 12 и не са ми правили още Изостанал ли съм?

Guest
    GOSPODE!pROSTI MY TOI NQMA VINA!

не , даже ти е рано ..
    ;]

Guest

Re: Изостанал ли съм?

Цитирай Първоначално написано от SEXY_boY:::lash
    Ей хора, гледам некви теми дето пишат че правили свирки на 12! Аз сега съм на 12 и не са ми правили още Изостанал ли съм?
    Да, [b]умствено[b]! Други въпроси?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    аве ти не ги слушай какво говорят...на тях им работи фантазията пич препоръчвам ти да не четеш повечето теми тук щото няма да научиш нищо полезно от тях

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АМИН

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    аве ти не ги слушай какво говорят...на тях им работи фантазията пич препоръчвам ти да не четеш повечето теми тук щото няма да научиш нищо полезно от тях

АМИН
    Но пък можеш да си пишеш в тях на воля, нали? Ето, де - това е идеята на този форум! Някой да не я е разбрал още?

Твоят девиз случайно да е - повече смях, повече оплаквания, повече спам?

Град
    BG SOFIA
    abe dete oshte ti e mn rano tva che nqkoi sa duhali na 12 ne znach che i ti trqbva we sedi mirna !!!

Град
    Някаде по Дунав
    Да!!!УМСТВЕНО!!!
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ГостЪТ

АМИН
    Но пък можеш да си пишеш в тях на воля, нали? Ето, де - това е идеята на този форум! Някой да не я е разбрал още?

хаха че какво лошо има да пишеш по безсмислените теми...нека се посмее малко народа

Естествено че си изпостанал...на 12 а не са му д*хали
    Сега сериоано:ДАЖЕ ТИ Е РАНО,МНОГО РАНО!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Споко. Не бързай. Ще мине още време преди да можеш да оцениш подобно действие. Напълно нормално си се развиваш.

Eii nakade varvi dneshnata mladej."NA 12 GODINI SAM A NE SA MI DUHALI". Leleii ma hodi da si igraesh s vrastnicite si na koli4ki kade ste se razbarzali vsi4ki be.Gledam tuka na 13-14 godini ve4e polovinata grad gi minal, tctc mnogo sam vazmutena...ujas
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Нищо ти няма. Не трябва да бързаш за никъде.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На кое да ти духат, бе?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

ГостЪТ
    Guest

АМИН

хаха че какво лошо има да пишеш по безсмислените теми...нека се посмее малко народа
    ААааа, нЕма лошо! Аз също го правя понякога, с разликата, че не съм си сложил подпис като твоя! Ето това не ми се връзва нещо. От друга страна - четох, някъде, че си на 16. Явно затова не можеш да разбереш несъответствието или да го схванеш по-точно и съответно защо не са ти отговорили модераторите още и защо, най-вероятно няма и да го направят! Не и ако ползваш този си ник!

Град
    Някъде из София...
    ААааа, нЕма лошо! Аз също го правя понякога, с разликата, че не съм си сложил подпис като твоя! Ето това не ми се връзва нещо. От друга страна - четох, някъде, че си на 16. Явно затова не можеш да разбереш несъответствието или да го схванеш по-точно и съответно защо не са ти отговорили модераторите още и защо, най-вероятно няма и да го направят! Не и ако ползваш този си ник!
    не приятел не мисля че проблема е в това...поскоро е там че админите рядко да не кажа почти не посещават форума...знаеш ли колко писах а съобщенията ми все още не са получени...още си стоят в изходната кутия
    тоя форум е обречен

ГостЪТ
    Guest
    не приятел не мисля че проблема е в това...поскоро е там че админите рядко да не кажа почти не посещават форума...знаеш ли колко писах а съобщенията ми все още не са получени...още си стоят в изходната кутия
    тоя форум е обречен
    Ми, виж сега - пробва ли да си постнеш мнението в раздел "За форума". Има много начини да кажеш, това което мислиш и съм сигурен че са те чули вече(т.е. прочели са го поне). Както и мен - всичко, което съм го писал на koalka знам, че го е прочела, както и няколкото ми препоръки към форума, като цяло. Поне един админ(който затвори/изтри) темата ги е чел със сигурност. Това, обаче е частен форум. Явно по този начин им е по-удобно. Замисълът не е - който види, да научи/му се помогне, а просто да има по-голям интерес и повече влизания. Няма проблем - като не ти харесва не влизаш. Смешно е, обаче, да се оплакваш от спам и да наричаш форумът обречен, при положение, че 1/3 от този спам го генерираш лично ти. Където съм бил(и евентуално където ако реша мога да бъда) модератор, мислиш ли, че каквото и да ставаше с форума, бих отговорил на спамер като теб?! Сега, щях да прочета някое друго от съобщенията ти(поне първите), това е друг въпрос. Но според мен - или спри със спама или си промени сигнатурата!

ne prosto ne si propadnala (da se nadqvame da ne e skoro) kato svoite vrasni4ki..tova 4e te go pravqt a ti ne ne zna4i 4e ti si zadrastena ili ne6to takova...spoko ne si izostanala..RANO TI E O6TE nedei da si sasipva6 detstovto samo za6toto drygite go pravqt...ima vreme za vsi4ko
    За света може да си един, но за някого ти си света!

da se eba v tapata 6matka... tova po gore e moito..ama qvno ne sam pro4ela temata dobre

a sq po temata: emi ranoti e o6te
    За света може да си един, но за някого ти си света!

ne si izostanal spox.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    ne si izostanal spox.
    Мойте уважения, ама вие на по 12 трябва да си играете с колички още, пък ти за св***и питаш?!? На къде отива света

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Малееее, ето виждате ли кво става кат разправяте кой праил секс на 10 Депресират се децата......
    споко, пич - нямаш проблеми, имаш още мнооооооооого време
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Щом си СЕКСИ БОЙ, а не са ти духали... мноооооооого си изостанал, сексо Спасявай се, докато е време...

Изостанал си мойто момче, на 5 вече е трябвало да са ти "духали"

Цитирай Първоначално написано от slOw
    Изостанал си мойто момче, на 5 вече е трябвало да са ти "духали"
    Кво имаш предвид?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си