- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъпа, гадна, проста пъпка!
Аман от тези пъпки вече![]()
Това го написах в раздел любов във връзка с това, че събота ще излизам с едно момче.
Това е част от темата ми
Попринцип си имам хубава кожа по лицето без никви акне-проблеми, а тези циреи мама каза, че се появявали като непрекъснато си слагам гланц за устни и то нали като падне и като съм вънка и се лепят някакви микроби по джуките и като мацна пак и гланца ги задържа и образуват такива циреи.Първоначално написано от ф-ка
Повече от 5 месеца не ми беше излизало такова, и помня, че за две седмици се изчистваше хептен.
И за тези две седмици не излизах никъде.
Ако можете, препоръчайте ми някаква бабина рецепта (примерно) за по-бързо премахване на това.
П.П регнат юзер съм, но ме е срам от цирея и за това пиша като гост
На гъзот ми излези пришка мА яз я спуках сос нокетот и оно пръсна мазнина и са немоем си седнем на Гъзот. Мола кУжете каво да праа.
Nz dali tova e to4no cirei, ili ne e herpes, no ti si znaesh nai-dobre. Moq priqtelka ima syshtiq problem. Ot aptekata si beshe vzela nqkakyv mehlem, syyvsem malyk behse, pod formata na malka tubi4ka kato pasta za zybi, nz kak se kazva oba4e, struvashe 4-5 lv, majeshe se den-dva s nego, i tova neshto ovqhva i se obelva. Proveri v aptekata, shte ti prepory4at neshto.
ахахахахаххахахахахахахПървоначално написано от Rammstein
![]()
__________________Първоначално написано от Rammstein
xaXAxaxaxHXahxahxahaxhhxahHAxhaxhaHXAhxahxhAXHDDD
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ebaTY BUZIKAПървоначално написано от Rammstein
![]()
![]()
axaxaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
мама ви!
не може ли поне сериозните теми да не ги флудите.
Бат тъпите деца.
По темата - спукай го, после обери течността от спуканото с памук (може и с клечка за ухо), и след това намажи с йод! И после с някакъв мехлем.
Гнойна пЪпкЪ на г*зЪ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Рамщайн, супер глупав си.
Пъпки на гъза има.
Забравих им наименованието!
Мерси мерси...Първоначално написано от cherinka
Кат нямате каво да кажете,най-добре си эамълчете![]()
Пробвай се с крем Эдраве.
[size=7][b][u]fosse cos
баси дивака си мноо ме кефиш!!!!! :PПървоначално написано от Rammstein
Първоначално написано от Rammstein
хахахахах![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хах ко да очакваш от един комплексиран метал ... баси изсипаняка прост
гъзопъпки?Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()