- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na 13 sum 4udq se moje li da pravq svirka
ami godinite ne sa vajni 4udi6 se dali 6te se spravi6 ami opitai i 6te razbere6 !!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
AlOOOOOOOO,mace!!Ti ne se li use6ta6 4e si sme6na s to v1pros koito go zadava6!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ti napravi me ubi,az li trqbva da ti kazvam dali da mu duha6 na tvoq ili ne!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Super si t1pa da znae6!!I ako me pita6 da li da mu go lapa6-AMI DAVAI,MILO!!Da vidim kak 6te ti nap1lni detskata usti4ka s1s spermaaaaaaaaaaaaaa!!!!!6a g1lta6 li togava,a????????????????????
Я дай тва дупе да ти го цепна!![]()
![]()
![]()
Quo vadis,Domineeeeeee?!(Накъде отиваш, Господиии)
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
suvetvam te da po4aka6 da stane6 na 14 bez 1 minuta i togava vsi4ko moje![]()
от теб ще излезе прекрасна монахиня...
Ми тегли чоп и квото се падне...ОМГ на къде отива тоя свят
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
да може,и ще станеш малка курва като malkoto_sladur4e
сори моме трябваше да пробваш на 11 вече си изпуснала времето вече езикът ти затлъстява и неможе се прави![]()
Az sam pochti na tvoqta vazrast i neznam kak ti si krivnala ot praviq pat ne si zaslujava ti kakva iskash da stanesh prostitutka ?
Po-dobre sledvai me4tite si i se izu4i STANI 4OVEk a nedei da stavash igrachka na po golemite. A pak kato stanesh golqma togava misli za tiq raboti
MNOGO MI E JAL ZA HORA KATO TEB
ti lud
a li si be
^^Регистрира се да "съживиш" тема от 2007 година и да кажеш да не прави нищо а да стане човек така ли?
Или си плод на разведени родители или средата ти е само подобни с които яко ще загазите..На 13 трябва да си яко в искрения момичешки свят,тепърва развиващ се към друго по-хубаво.. Дано темата е поредното тролване,иначе ще се застрелям![]()
Стара тема