- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- И Само Левски Але !!!!
Е Най-добрите сме просто !!!! Левски - Литекс 6-2![]()
WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD !
I am what I am !!!
Айде да пускаме теми след всеки мач!!!![]()
![]()
Ми пусни за ЦСКА...някой да те е спрял?Първоначално написано от the_o.c_girl
хахаха тая the_o.c_girl колко я е яд остай се....![]()
![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
щщщ пиле само за публики недей да говориш,щото тва ще е не само нагло,но и просташко!Я ми кажи великата ви публика що така не напълни стадиона при свободен вход?15 000 човека при вход свободен в София срещу Литекс,спечелени титла и купа-много респектиращо...Просто велика публика,сигурен съм,че пак сте мълчали като бити гъзове както при мачовете с Барселона,Челси,Вердер и Беверен(тогава бях на мача,за тва го давам като пример).Ма то кво и да пеете,вие имате тамън три песни,в които думата "Левски" е 90% от текстовете.Мизерно,мизерно ...Иначе браво,Левски най-заслужаваше титлата,все пак се класираха миналата година в ШЛ...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Сини шампиони!
sedem-dva,com
Честито.
Тая година минаваме групите![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА ХАХАХАХАХАХХА
тъй де...Честито да ни е
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
izkly4itelno t1po laino,ti li 6te govori6 za publika sme6ko,na ma4a s rodopa kolko 4oveka ima6e 60Първоначално написано от Ziezi
da ne govorim 4e sled vseki ma4 koito zavar6i x ili zagybite se po4vat protesti i pak hodqt po 100 4oveka i se op1vat transparanti v1n 4ernite ot armiqt v1n govedata ot (*Ska,4e to ako tiq si tragnat nikoi nqma da ostane
v na6te pesni moje da se povtarq dymata Levski ama va6te sa 100% edna pesen nqmate v koqto da ne se spomenava imeto na na6iq otbor taka 4e TIHO!!!!!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Честито на всички левскари!!!![]()
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ, САМО ЛЕВСКИ АЛЕ, САМО ЛЕВСКИ АЛЕ, САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!
И...Е*АХМЕ ЛИТЕКС В Г*ЗА!!!! Е*БАХМЕ ЛИТЕКС В Г*ЗА !!!!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Евала моме =D>Първоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
злоба, злоба.....само че нашите песни не са против някой отбор, те са за Левски. Има много песни на свинете против Левски и кво това не променя фактите. Купа, шампионат, поставени в ШЛПървоначално написано от Ziezi
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
охо пиленце,пак ли се правим на отворени у форумите?Трябва ли да споменавам на драгите съфорумци как няколко пъти ми отказваш да си чукнем една среща и да ми ги кажеш тия неща лично?Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Относно публиките-на мача с Родопа и другите мачове имаше много малко хора,щото хората не искат да си дават парите да гледат как тия нещастници си въртят далаверки и въобще не им пука за клуба!Те тва е причината!
А вие при положение,че сте спечелили шампионат,суперкупа,купа и сте поставени за ШЛ,вход свободен на Герена в неработен ден да съберете 15 000 човека...Както и да е...
За песните кво да ти кажа,самият факт,че казваш,че в песните ви(или може би трябва да е в единствено число тая думичка) не се споменава ЦСКА говори,че си ходил най-много на два три мача...Ама пък като се замисля няма как да чуеш какво се пее в песните ви,защото никой не ги пее...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
кои са ЦСКА бееее кажете мииииииии![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
бе мислех си и аз, че ше е нещо подобно...няква си тука the oc girl се разпищяла...ми свинска му работа...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Само така!Браво мацкаПървоначално написано от GoLdEn`GirL
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
http://www.vbox7.com/play:a48dcd7c
Поздрав за всички цесекари
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
тоя клип го гледам по няколко пъти на ден ! Ричи ми пълни душата с това "Бий Чорбата по главата бий бий бий " евала бе Ричи !!!!!!!Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Тим любим единствен на света той е само Левски София !!!!!!
I am what I am !!!
Първоначално написано от _SL_
Бяха нек'во квартално отборче май... доколкото помнядаже жалки
![]()
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Кви шампиони сте вие беееее![]()
Let The BEAT Control Your Body
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХ АХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кой взе купата? м?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от EMO_ULTRAS
не ми говори глупости!
Let The BEAT Control Your Body