- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам много сложен въпрос?
Ако някой може да помогне нека пише.
Значи по време на секс ми се случи да се изхлузи презерватива(знам че звучи смешно,но ползвах дюрекс перформа(който го е ползвал има идея какво е усещането),та въпроса ми е следния:
не съм свършил в нея тя е 4 дена след цикъл,само презерватива остана в нея(и го извади де ) ИМА ЛИ ШАНС ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ? идеята ми е да дам ли 30 лв за хапче понеже постинор дуо са го спряли от пазара и сега до 72 часа с ефект е само ескапеле?
дай 60 лв. за 2 хапчета, вече е бременнаПървоначално написано от julianhristov
![]()
Най-добре действай на сигурно
Ами има вероятност-ДА малка е,но има.И по-добре да дадеш 30 лева,отколкото да станеш татко на една незряла възраст,нали?!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от Batman
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
The same....Ако не ти се става таткоПървоначално написано от Batman
![]()
e kakva veroqtnost moje da ima kogato picha ne se e izpraznil i na vsichkoto otgore sa vidqli vednaga che prezervativa se e izhluzil? bremenna! aide stiga molq vi se. te spermatozoidite hvyrchat iz vyzduha...
По принцип съм на 20 единственото което ме притеснява е че нямам финансовта възможност да гледам и дете.
никаква, но нали трябва да напишем по 1-2 постчетаПървоначално написано от Анонимко
![]()
emi da i ti si prav;]Първоначално написано от slOw
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И аз си мисля че неможе,но нали в овлажняващата ми течност може да има сперма и затова.Проверката е висша форма на доверие
Е нещо което е ефективно като постинор дуо има ли?
Пустиняк ТриоПървоначално написано от julianhristov
Ще го изпробвамеСамо кажи от коя африканска държава да го взема
От Щатите \Първоначално написано от julianhristov
/
Моето мнение е, че ако е нямало изпразване не би следвало да се притеснява момчето. То все едно като си ги караме без презерватив всеки път да даваме по толкова пари.
А и ефекта на постинора(поне) е до 72 часа, а като гледам говориме за 4 дена и то след цикъла. Така че сам си прави сметката дали има смисъл от хапче.
В най-лошия случай един аборт до 200-300 лева ако е усигурено момичето и пълнолетно може да се направи.
И внимавайте как го правите!
Голям размер на картинката! /machoka/
Няма кака да забременее след като не си се изпразнил във влагалището й!
Значи стана днес сутринта, просто казван тя в какъв момент е.А и въпросното хапче е спряно от пазара и са пуснали ескапеле
Айде стига,бебета не се правят толкова лесно!
Не си свършил,няма проблем!
До сега да бях забременяла 230923029329039 пъти...и да съм изпила цял завод за постинор... по вашите логики
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
мен пък мн ме е шубе от предеякулационната течност... в такива паранои се вкарвам понякога, че чак и 'почвам да си вярвам![]()
но пък в твоя случай... ако наистина не си свършил в нея (в смисъл в презерватива е нямало сперма) мисля, че вероятността е мн мн малка...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
НЕ е бременна. Споко. Големи паники сте..
Точно така.Първоначално написано от ultra
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ami...za vseki slu4ai vzemi i
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!