- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам много сложен въпрос?
НЕ, не и взимай. Само ИЗЛИШНО ще я натъпчеш с някакви гадни хормони. Ужасни паники сте. Досега 100000000 пъти да съм забременяла , ама както виждате не съм. А не ползвам грам контрацептиви, нито кой знае колко си броя овулации и разните му там.Първоначално написано от die
Разберете, не се забременява толкова лесно.
1. Трябва да си свършил в нея.
2. Трябва сперматозоидите да са достатъчно навътре и силно впръскани. Както и да са достатъчно количество!
3. Трябва да е в овулация.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мерси за съветите.Горе долу като гледам нямаме консенсус.Който има мнение нека пише.
Мерси отново,и много сори за паниката но ми се случва за първи път и при това безпаричие ми е малко табу тая темаЛека вечер на всички че утре съм на работа.
..... и компа ми се багна ,абе днес ми е един перфектен ден, направо пролет пукна,птичките пеят а аз си бия главата в стенататова на базик лека вечер и мерси за съветите
А, така!!!!Първоначално написано от bungle
Еми няма смисъл![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Правите тестче на другия ден и ако има проблем - преди да са минали 72 часа - хапче![]()
Ако не си свършил в нея, ти вече каза, че не си, значи няма опасност.Не е нужно да даваш 30лв за хапчета.Успокои се!
А всички тия, които обясняват как е бременна и как ще ставаш татко ще им кажа само да се е**т в гъза!Като не разбирате мълчете ве малоумници!