.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от die
    ami...za vseki slu4ai vzemi i
    НЕ, не и взимай. Само ИЗЛИШНО ще я натъпчеш с някакви гадни хормони. Ужасни паники сте. Досега 100000000 пъти да съм забременяла , ама както виждате не съм. А не ползвам грам контрацептиви, нито кой знае колко си броя овулации и разните му там.
    Разберете, не се забременява толкова лесно.
    1. Трябва да си свършил в нея.
    2. Трябва сперматозоидите да са достатъчно навътре и силно впръскани. Както и да са достатъчно количество!
    3. Трябва да е в овулация.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Мерси за съветите.Горе долу като гледам нямаме консенсус.Който има мнение нека пише.

Мерси отново,и много сори за паниката но ми се случва за първи път и при това безпаричие ми е малко табу тая тема Лека вечер на всички че утре съм на работа.

..... и компа ми се багна ,абе днес ми е един перфектен ден, направо пролет пукна,птичките пеят а аз си бия главата в стената това на базик лека вечер и мерси за съветите

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от die
    ami...za vseki slu4ai vzemi i
    НЕ, не и взимай. Само ИЗЛИШНО ще я натъпчеш с някакви гадни хормони. Ужасни паники сте. Досега 100000000 пъти да съм забременяла , ама както виждате не съм. А не ползвам грам контрацептиви, нито кой знае колко си броя овулации и разните му там.
    Разберете, не се забременява толкова лесно.
    1. Трябва да си свършил в нея.
    2. Трябва сперматозоидите да са достатъчно навътре и силно впръскани. Както и да са достатъчно количество!
    3. Трябва да е в овулация.
    А, така!!!!

Град
    Някаде по Дунав
    Еми няма смисъл
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Правите тестче на другия ден и ако има проблем - преди да са минали 72 часа - хапче

Град
    У нас

Ако не си свършил в нея, ти вече каза, че не си, значи няма опасност.Не е нужно да даваш 30лв за хапчета.Успокои се!

А всички тия, които обясняват как е бременна и как ще ставаш татко ще им кажа само да се е**т в гъза!Като не разбирате мълчете ве малоумници!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си