.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    izob6to ne zavisi ot mese4niq dohod(osven ako ne govorim za socialna stipendiq) i trqbva da ima6 5.50 pone.....ot zna4enie sa i otsastviqta!i naistina se davat ot 10 klas natatak

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    socqlnata stipendiq e za uspeh nad 4 i 50, a dr ta normalnata stipendiq e za uspeh 5i 50, i se dava sled 9 ti klas v profesionalnite gimnazii.za ezikovite e sled 10 ti
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    А ако успеха ти е точно 5.50 взимаш ли стипендия? Оф ще се изям от яд ако не ми стигнат няколко стотни

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ако успеха ти е точно 5.50 взимаш ли стипендия? Оф ще се изям от яд ако не ми стигнат няколко стотни
    Взимаш, бе, спокойно! То 5 и 50 си е вече шестица, взимаш със сигурност. Само ако имаш примерно 5 и 40, няма да вземаш, аз единия срок имах толкова и вторият срок не взимах(миналата година),но тая година си ми е над 5 и 50 и няма проблем.

Guest
    Ох,дано да е така
    А те гледат оценките за края на годината за да можеш да взимаш другата година стипендия или гледат и тези от втория срок?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ох,дано да е така
    А те гледат оценките за края на годината за да можеш да взимаш другата година стипендия или гледат и тези от втория срок?
    Годишните оценки се гледат

Guest
    Блгодаря ти много

Guest
    dobre i koga davat stipendia.V 9 ili 10 klas.Az ne u4a v ezikova

sunset
    Guest
    Дали ще започнат от 9-ти или 10-ти клас зависи единствено от това дали в 8-ми клас си бил подготве (т.е. не си имал физика, биология и т.н.). Социалната стипендия е 18лв. за успех над 4.50 и вече казаха до какъв доход, а тази за успех над 5.50 е 21лв. Дали ще взимаш 1-вият срок стипендия зависи от средната годишна оценка от предходната година, а за втория срок зависи от 1-вият от същата година.

Искам да попитам за езиковите гимназии с осми клас подготве кои оценки се вземат за стипендията за 10 клас. Май не са всички или...???

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Alona
    Искам да попитам за езиковите гимназии с осми клас подготве кои оценки се вземат за стипендията за 10 клас. Май не са всички или...???
    Ми аз съм 8 клас (в езикова гимназия), и ми казаха, че нищо не се взима от 8 клас... Лелеее, ако се взима... Ще умра Подгответа смее, пощадете ни
    еlsy

Мерси за супер темата! Искам да ви попитам дали се взимат оценките от ЗИП, като се пресмята успехът???

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не съм чел отговорите ама :

Соц стипендия - успех над 4.50 .. доход под 1xx лева на член от семейството,не помня точно колко

Стипендия за отличен успех - над 5.50
    Може да се взима от 9 клас..
    За да взимаш първи срок се гледа средно годишните оценки от миналата година, а за да взимаш 2ри срок се гледа средно от първия срок.
    The Spark

Град
    Razgrad
    Аз пък чух, че сега 2008/2009 стипендиите ще са по 50 лева малко ми е съмнително... да скочат със 150% ддз.... и не го чух само от едно място
    Някой да е просветлен по въпроса?
    [/b]
    Fuck is good, fuck is funny, a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny, fuck yourself and save your money…

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от gre6ka_f
    Аз пък чух, че сега 2008/2009 стипендиите ще са по 50 лева малко ми е съмнително... да скочат със 150% ддз.... и не го чух само от едно място
    Някой да е просветлен по въпроса?
    [/b]

ем мойта клсна каза че щели да се увеличат с по 5 лв.
    ама 50лв.не ми се вярва
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    Горна Оряховица
    С този успех можеш да вземеш социална стипендия, ако доходите ви на член от семейството са до 180 лв месечно.

iskam da popitam sega sum 10 klas v ezikova gimnaziq. za stipendiqta ocenkite ot 9 klas ili ot udostoverenieto za 8 klas se gledat ?? otgovorete po burzo plsss :S

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си