- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стипендии за добър успех
izob6to ne zavisi ot mese4niq dohod(osven ako ne govorim za socialna stipendiq) i trqbva da ima6 5.50 pone.....ot zna4enie sa i otsastviqta!i naistina se davat ot 10 klas natatak
socqlnata stipendiq e za uspeh nad 4 i 50, a dr ta normalnata stipendiq e za uspeh 5i 50, i se dava sled 9 ti klas v profesionalnite gimnazii.za ezikovite e sled 10 ti
Първоначално написано от ™G-Baby™
А ако успеха ти е точно 5.50 взимаш ли стипендия?Оф ще се изям от яд ако не ми стигнат няколко стотни
![]()
Взимаш, бе, спокойно!Първоначално написано от Анонимко
То 5 и 50 си е вече шестица, взимаш със сигурност. Само ако имаш примерно 5 и 40, няма да вземаш, аз единия срок имах толкова и вторият срок не взимах(миналата година),но тая година си ми е над 5 и 50 и няма проблем.
Ох,дано да е така![]()
А те гледат оценките за края на годината за да можеш да взимаш другата година стипендия или гледат и тези от втория срок?
Годишните оценки се гледатПървоначално написано от Анонимко
Блгодаря ти много![]()
dobre i koga davat stipendia.V 9 ili 10 klas.Az ne u4a v ezikova
Дали ще започнат от 9-ти или 10-ти клас зависи единствено от това дали в 8-ми клас си бил подготве (т.е. не си имал физика, биология и т.н.). Социалната стипендия е 18лв. за успех над 4.50 и вече казаха до какъв доход, а тази за успех над 5.50 е 21лв. Дали ще взимаш 1-вият срок стипендия зависи от средната годишна оценка от предходната година, а за втория срок зависи от 1-вият от същата година.
Искам да попитам за езиковите гимназии с осми клас подготве кои оценки се вземат за стипендията за 10 клас. Май не са всички или...???
Ми аз съм 8 клас (в езикова гимназия), и ми казаха, че нищо не се взима от 8 клас...Първоначално написано от Alona
Лелеее, ако се взима...
Ще умра
Подгответа смее, пощадете ни
![]()
еlsy![]()
Мерси за супер темата! Искам да ви попитам дали се взимат оценките от ЗИП, като се пресмята успехът???
Не съм чел отговорите ама :
Соц стипендия - успех над 4.50 .. доход под 1xx лева на член от семейството,не помня точно колко
Стипендия за отличен успех - над 5.50
Може да се взима от 9 клас..
За да взимаш първи срок се гледа средно годишните оценки от миналата година, а за да взимаш 2ри срок се гледа средно от първия срок.
The Spark
Аз пък чух, че сега 2008/2009 стипендиите ще са по 50 левамалко ми е съмнително... да скочат със 150% ддз.... и не го чух само от едно място
Някой да е просветлен по въпроса? [/b]
Fuck is good, fuck is funny, a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny, fuck yourself and save your money…
Първоначално написано от gre6ka_f
ем мойта клсна каза че щели да се увеличат с по 5 лв.
ама 50лв.не ми се вярва![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
С този успех можеш да вземеш социална стипендия, ако доходите ви на член от семейството са до 180 лв месечно.
iskam da popitam sega sum 10 klas v ezikova gimnaziq. za stipendiqta ocenkite ot 9 klas ili ot udostoverenieto za 8 klas se gledat ?? otgovorete po burzo plsss:S