.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Zabluden13
    Guest

Важен въпрос! Моля без спам

бе вчера си обръснах войника, но не посмях да минавам и топките с бръсначката. иначе и под мишниците се бръсна, ама със сапун - топките ги обръснах с гела за бръснене, по съвет на приятел. знам че имало някакви кремчета - мажеш и падали космите, ама ми е неудобно да питам така директно казвайте за какво ми е в аптеката/супермаркетът. някой да ми препоръча нещо? в центъра на София съм - ако може и цена да ми кажете, поне приблизително. благодаря ви предварително!

btw, те са напълно безвредни тези кремчета иначе нали? че нещо съм бос с химията и това - ти мажеш и след няколко минути те си окапват сами всички... малко жестокичко ми звучи

ще помоля за по-малко спам, само! ако не можете/искате да ми помогнете - теми колкото искаш - тази не съм я правил за това! мерси!

говориш за тез' кремове на Veet. мажиш се и след т'ва с нещо като шпатулка ли к'во минаваш на мазаното място и те косъмчетата падат.. и нищо не усещаш... мисля, че са безвредни, 'щото много момичета ги ползват за техните си срамни части
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Има много кремчета и пяни дето като се намажеш и след няколко минути минаваш със шпатулката и космите уж падат...ама не сички деистват или поне не деистват така както искаш нз кои са най-добрите. Аз лично ползвам бруснача просто трябва да си по-внимателен. Иначе няма срамно да питаш и в аптеката ще търсиш крем за обескосмяване и те ще те насочат...аз бях взимал една пяна, ама не съм доволен от нея "Leocrema" na NOVITA такаче не си я зимай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си