- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква марка фон дьо тен използвате?
menkam gi...L
Maybelline-Pure makeup mn sam dovolna ot nego
v momenta polzvam na covergirl advanced radiance. mn e dobar no za sajalenie po na6ite magazini go nqma![]()
BuIld FiRe in ThE SeX CiRcUlAtE ThE EnErGy No LiMiTs And no FeAr I SaId Ma che cazzo volette ahhahah No no,bambino If YoU Do NoT PrAtIcE YoU WiLl NeVeR LeArN I`m GoNnA SaY JuSt OnE MorE TiMe..
и аз използвам такъв един от стъклено матирано шишенце-35 мл за 7.50 си го купих.Импала също има добра покривност на по нататъка мисля да си събера парички и да си купя нещо наистина качествено.Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Essence, ама лятото по-рядко си слагам фон дьо тен.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Такова "животно" не си сложих дори на бала...![]()
еми на Avon един ползвам от почти година и досега не съм имала проблеми,ама напоследък ми се появиха мн пъпки и се чудя дали не е от него и май ще го сменя![]()
а преди да си сложите фон дио тен слагате ли си крем или нещо др или направо нанасяте фдт-ена?![]()
този на Rimmel : http://www.greenrolo.com/images/rimmel.jpg
Препоръчвам го на всички.Много е добър
^^ еми аз си слагам крем,ама зависи от кожата.моята е супер суха и без крем преди фон дьо тена,положението става много зле.
get off.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се сложи крем преди фон дьо тена, няма значение от типа кожа. Ако е суха кремът трябва да е по-мазен, а ако е смесена или мазна - флуид, за нормална кожа също има подходящи продукти. Не правете грешката да слагате ФДТ без крем преди това, скапвате си кожата.
да и аз задължително слагам крем преди фон дио тена,ама после седи мн мазно и трябва доста време да чакам да поизсъхне крема и тогава да сложа фдт.Но не рискувам без да съм слагала крем.А ако сложа някакав лосион вместо крем за да не е толкова мазно не е ли достатъчно или трябва задължително крем да сложа?
na kakva cena e tozi ?Първоначално написано от Juicy_Lucy