.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    denislav.92
    Guest

Как съм постъпил?!!

Сега искам , ако може естествено да ми отговорите ЧЕСТНО как съм постъпил, дали постъпката ми е точна, според случая...
    Онзи ден се скарах жестоко с един в скайп-а и бях много ядосан.Знаех къде излиза и реших да му подаря един шампоан(понеже не се къпе и да му влиза в полза подаръка) , но шамоана беше кучешки против паразити.Аз му го подарих и направо го залях с него,обаче защото съм прост хвърлих шишенцето и е имало още малко,той го взе и ми го изсипа.След това го хванах аз и братовчед ми и го пребихме, качих се до тяхната врата и му намазах дръжката с лайна(кучешки) и олио.Това всичко беше до онзи ден.Вчера майка му се обади до нас да се оплаче, че е бил в болница, понеже се е нагълтал с отровния шампоан и са му правили промивка на стомаха
    Но майка ми естествено ме защити пред нея.След това само ми каза, че нещо си е променила мнението за мен.Та това ме интересува, как така си го е променила!?!Защото и тя не е много от кротките, в смисъл онзи ден в един магазин така гадно ме изложи, че си потънах в дън земя, имаше едни момичета от стария ми клас и си купуваха дънки.Майка ми беше на опашката, но се издразни и каза- "Дрисли, дънки ще си купуват..вече времето топло, нека да носят поли, с тия дънки ще ви се спарват путките"...и аз направо подивях от смях,но пак ми стана и срамно...та сега какво е станало?!

Град
    somewhere over the rainbow...
    пак ли ти беееееееееееееееееее

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ебаси якото! Ми хуу си го наквасил тоя - кат си го заслужава... Абе сички майки са така - мойта нон стоп ми повтаря колко съм пропаднал и съм зле и съм кретен тъй че спокс
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Къде е Батман в цялата история?

denislav.92
    Guest
    Ами аз знам че е така, но малко се стреснах че съм я разочаровал,или там си е променила мнението за мен...тя колко по-големи олегофрений е правила, сравнение с този шампоан....та надявам се и аз малко да отихна, много съм се раздразнил...незнам това от пубертета ли е, постоянно скачам на бой,или се гавря с някой дето ме дразни...вчера пък подарих самобръсначка

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Извинявай ще те замоля но били бил така добър да си зададеш по-конкретно въпроса.Ако питаш какво е мнението ти за постъпката ти спряма момчето-малко детинско ми изглежда честно казано-можело и по друг начин да си решите проблема-относно коментарът на майка ти-и аз их се почувствала изложена пред приятелите си но мислиш ли че ти сам не си я изложил пред семейството на онова ммоче като си постъпил с него по този меко казано кофти начин.Айде ако имаш и други въпроси питай.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

denislav.92
    Guest
    Не, аз немисля че съм я изложил..тя е свикнала, имаше един период когато беше при психоложката в у-ще по 6 пъти в седмицата и накрая не издържа и се скара с нея жестоко,едва до бой не се стигна

denislav.92
    Guest
    ПЛС пишете ми по темата!

Град
    somewhere over the rainbow...
    няма пък!!!!

denislav.92
    Guest
    Кате, аз като те гледам на снимката, неискаш да даваш коментари, защото трябва и на теб да ти подаря една самобръсначка,да ти я ударя два-три пъти между веждите!

Ей тия хора няма да порастнат ей
    ---Само се моли скоро да не ти наложат БАН твойте любими Админи и Модератори
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

denislav.92
    Guest
    Защо пък?

e pi4 ne znam drugo ama 6e ti kaja 4e ima6 super maika ako i az imah takava ............
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си