- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самоуважавате ли се (момичетата)
Вскички момичета искат да ги харесват но как като 80% са дебели което малко отвъщава по-голямата аудитория от момчетата дразнещо е казвам ви вземете си оправете телата![]()
Е чак 80% не са - в България има много на брой хубави момичета. А тези закръглените е кофти ако са надебеляли от плюскане, защото някои просто имат здравословни проблеми и не са виновни, но по принцип хората (и М и Ф ) които дебелеят от седене и плюскане не ги уважавам![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
hora sqkvi
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Аз се самоУважавам.. И то многууу.. Изобщо ен мисля че съм дебела.. Та аз съм за корицата на "Вестник за жената" (децата) ...
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Аз съм тъп грозен смотан парцал![]()
Съгласен съм, че напоследък повечето момиченца стават по-пухкави. Но определено не бих казал, че не се самоуважават, а дори някои от тях са с доста претенции и се имат за голямата работа. Ще е хубаво ако поне малка част от тези момичета си дадът сметка, че трябва да си обръщат повече внимание и да се поддържат.
аз пък мисля че напоследък все повече момичета стават ебливи корвета което не е много добре![]()
Доидохме си на думата!Първоначално написано от vikontiii
Light The Universe
Как да се самоуважавам...я ме виж какво съм същество... лелеееее, че мен ме е страх да се гледам в огледалото докато си мия зъбите... тцтцт![]()
![]()
![]()
![]()
Абе я стига...били дебели и кво да не живеят ли?Като не ти изнася хвани си някоя манекенка на концлагер и си живей живота...тя ще си се поклецва с 82564752785 момчета ама няма да е дебела и живота продължава...Айди бутай...![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Да уважавам се. Не виждам нищо лошо в това. И съм на мнение, че всяко момиче трябва да се харесва и цени. Защото, ако ние не се харесваме как очакваме другите да ни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Познавам едно момиче дето е така леко пухкавичко (здравословни причини) ама ко от това супер готин човек е, а ако видите с какви момчета илиза ще паднете-the best of the best и не е от курвите![]()
Супер мн се дразня на някои момичета дето ги гледам седят и плюскат мазни банички и казват на приятелките си "Тцтц трябва да отслабна..." и продължават с баничката! Движение му е майката и без банички![]()
абе 80% точно едва ли са по-малък е процента,но по трвожещ в процента на тези дето правят секс на 11,12,13 и дори 14 години
оф на 12 е дебела на 15мое вече да е слаба,неразбрахте ли,чевк расте още в тая възраст,ако говорим за ния ....
Ако всяко второ момиче в българия беше кат теб нямаше да има демографски сривПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
\
/
Това като комплимент ли да го приема?Първоначално написано от vikontiii
![]()
баничките рулз беПървоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
движение му е майката... и 1 баница да изядеш ти като несе движиш неможеш да изгориш калориите от нея и се натрупват ф СЛАНИНА
![]()
Ти как мислишПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
Ако е така както си мисля тогава "Сърдечно благодаря"Първоначално написано от vikontiii
![]()
[quote="Queen_Victorya"][quote="vikontiii"]Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
Благодаря![]()
80% ....тит айде да не говоря глупости!!!Имаме толко хубави момичета...Ти какво искаш да имаш за приятелка анорексичка.По темата-да самоуважавам се...(и не съм дебела)
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
А вие момчетата ядете като свине и нищо не ви се лепи пък все претенций за слаби момичета. Който какъвто си е такъф тцтц![]()
Some things are better left unsaid!