Да бе наистина.. от къде реши , че те мрази? По кое съдиш за това.. по това , че като е разбрал не е казал нищо ли? Или , че приятели те му не те харесват ...? Немога да си обясня.. Най-вероятно найстина не те познава , а може и да го е страх да говори с теб също както и тебе те е страх...а как го обичаш щом не си общувала с него или не е имало нещо? Така бях и аз като малка , затова ще те питам на колко си години без да се обиждаш..Може като знаем на колко си , а и той на колко е да ни е по лесно на всички от форума да ти дадем малко по-точен съвет.. и както ми изглежда ако не си много голяма това може да не е любов , а по-голямо влечение...Съдя по себе си , защото и аз бях така, но все пак това не съм аз ... така че при тебе може да е по различно, но почти винаги се повтарят любовните истории на всички на нашите години.. тааа очаквам да разбера на колко си .. и нали знаеш без да се обиждаш ...защото аз като направя някаква тема от този сорт и ме питат на колко съм и ми става едно гадно , защото ме мислят за малко , но ...