Значи преди време се запознах с едно момче, което много ми хареса и си личеше, че и аз не съм му безразлична.Почнахме да пием кафета и когато той е на работа (бачка в бар-дискотека - не мога да го определя) ходя да пия по нещо и си лафим.И предната седмица в сряда бяхме се събрали в едно ресторантче и се оказа, че и той е там и цяла вечер погледи ала бала и накрая когато успяхме да останем 1 мин сами ме целуна.После ходихме на дискотека и там зарибявки, натискания.После ме изпрати до вкъщи като през цялото време се държахме все едно ходим.На другия ден беше на работа и се разбрахме след работа (сутринта към 6 или 7) да доиде до вкъщи.И дойде той и целувки, милувки и щях да го направя с него, но нямаше презервативи, а и аз нямах и в крайна сметка нищо не направихме.Тръгна си малко по-късно като каза, че у нас няма да може да спи понеже си мисли за други работи като е краи мене.Днес (тази вечер) бяхме на бира с още 2 приятелки и го помолих да ме изпрати до някъде понеже беше бая тъмно там където бяхме седнали, че да не вървя по тъмното сама.Изпрати ме той и аз мисля, че е нормално пак целувчици и няква се опитвам да го целуна и той се дърпа и се върти и вика не искам, нахална ставаш незнам си кво си...Много тъпо ми стана, почувствах се като пълна тъпачка.А още като се запознахме той ми каза, че не гледа на сериозно на момичетата и мен ми беше ясно, но май взех да го харесвам повече от границата която си бях поставила.Сега ми е кофти понеже когато искахме и двамата аз първо му казах не (това е след като ме изпрати от дискотека) и после когато след работа доиде до вкъщи не стана понеже неподготвени и сега когато супер много съм се навила да го направя (да си легна с него) той ми казва не искам, много си настоятелна и с тази си настоятелност ставаш нахална.На въпроса защо не искаш отговори с "така ме кара от вътре"... Какво да правя? Чувствам се супер глупаво щото хем ми вика искам да съм с теб (физически), хем аз като му казах че и аз искам да съм с него той ми каза че не иска ... ;( Уф много е гадно така .. Моля ви помогнете ми.