Цитирай Първоначално написано от bebotity
Ам то и аз сам слаба 1.68 и сам 48 кг в 8 клас .това се ппределя зависимост от годините с сяка вдна година костите ти растат и ти се заформя6.А не е ли по хъбаво да си слаба???Например на мен ми харесва и вси4ките ми приятели са закраглени и ми завиждат така 4е си предаи някво само4увствия(аз нямам такова)и запо4ни да си мисли6 пове4е за фигърата си е ако си прекалено слаба ве4е не знам
ее ти пък кво се оплакваш сега? ти си супер според мен! аз допреди месец бях 45 кг 165, на 15 станах наскоро и не се имах за твърде слаба, по-скоро исках още 1-2 кг и толкова.. оба4е сега съм станала 42 кг и напрао отка4ам нз за вас, аз ше зема да послу6ам silver_moon, явно разбира кво говори оба4е тва, което някой правите, само да лежите и да се тъп4ете, е УЖАСНО вредно!!! не го правете, от тва 6е ви се полу4и целулит, 6е ви се отпуснат телата и после...нз кво 6е стаа... трябва да има някакво движение ! и трябва да се пие вода, особено сега в жегите нз как издържате, някой бе6е казал 4е гледа да не пие мн вода...