- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да напълнеем?
Поднорменото тегло наистина е сериозен проблем, тъй като води до световъртеж, отпадналост и дори до припадъци, дължащи се на намалено подаване на кръв към мозъка. И аз бях така но се оправих с бирена мая без да се тъпча с храна (припадъци съм получавал при силна болка или голямо натоварване).Първоначално написано от neusan88
Съвета ми към тези които получават световъртежи или припадъци от ниско кръвно, дължащо се на поднормено тегло е да започнат да пият бирена мая.При мен световъртежите и припадъците изчезнаха след като започнах да пия. Ефекта от бирената мая не се появява след приемането на първите 2-3 хапчета, трябва да се приема около месец или два за да подейства.
При нея е добре че не би трябвало да вреди на организма, тъй като се състои от витамини.
На опаковката на бирената мая пише да се приемат по две-три хапчета три пъти дневно но може да се посъветвате с личния си лекар.
Бирената мая се продава в две разфасовки за малката не съм много сигурен но мисля че са 60 таблетки и струва 3-4 лева, а голямата е 125 таблетки и струва около 6 лева.