- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Понякога момичетата си падат по тъпи момчета, не случайно
e bravo be,mi to ima i dosta mom4eta koito si tursqt po-tupi momi4eta ,za da si gi ebat i tn kogat si poiskat,a tiq momi4eta deto si tursqt tupi i bogati,samite te sa prosti,6tom qvno e re6ila 4e nqma da uspqva sama da si izkarva parite ,6e vidi edin den kato stane na 30 s dve deca, kak 6e q zareje neiniq tup i bogat za po - mlada s po- rusa kosa ,a taq s decata, 6e si ostane samo tqh i 6e se 4udi kak da gi izhranva.nema nikva misul u va6te glavi wee ei
има някаква истина в твоите думи, дори ми става гадно като си го помисля на там ли отива света наистина ....Първоначално написано от phaha
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Ако беше така всички деца шяха да живеят в бедни и без-бащинни (идва от без баща) семейства.Първоначално написано от JiMiTo
Но не е така![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Всички е пресилена дума, аз имах в предвид средния процент. Колко са младите хора днес, които мечтаят да си направят семеиство със 2-3 деца и да им се радват ? Всеки търси връзка без обвързване или поне без деца... малко са хората, които могат финансово да си го позволят Просто статистиката си го показва.. Това са просто мой размисли за живота , да уточняПървоначално написано от PankO
![]()
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Значи си в различна среда от моята.
Според мен повечето хора искат да имат деца, работят и още от млади се подготвят за деня, в който ще имат пълноценно семейство (без децата едно семейство не е пълноценно).
Всеки учи и се подготвя за момента, в който ще започне да се издържа сам. Всеки продължава да се доспециализира, да става все по-добър в тази насока, в която е тръгнал и така докато не деойде момента, в който е сигурен, че е готов и може да има най-хубавото нещо в живота - дете.
М?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Според теб едно момче на 18 дали мисли за семеиство още ?![]()
Малко ми е рано. Сега проблема ми е да стана студент после лесно...е няма да е много лесно ама ще имам един проблем по-малко поне![]()
п.с.
годините си казват думата явно