Цитирай Първоначално написано от Sevt
Виж сега ти си говориш общи приказки. Аз ще ти кажа 2 ситуации само от личния ми опит. Когато бях на 18 мъчих нещо да правя с една 14 годишна пикла - шок и ужас. Оная не знаеше на кой свят се намира, да не коментирам повече предполагам си наясно. В момента съм на 21 и ходя от 8 месеца с момиче на 27. Мога да ти кажа че, съм имал близо 3 годишна връзка, но това сега е нещо супер сериозно и на супер високо ниво. И аз и тя работим / аз съм и студент в същото време / , всяка възможна минута сме заедно, в останалите си говорим по GSM-a/ на една неограничена тарифа сме/, денонощно да си контактуваме не си омръзваме, а освен това наистина момичето знае какво иска, има цели, амбиции и тн. С една дума връзката е супер и сме намерили щастието за себе си...а разликата, както виждаш по-голяма от въпросните 4 години, не означава абсолютно нищо за никой от нас. И така...мисълта ми е че при положение че говорим за възрастни, интелигентни, в някаква степен улегнали, уравновесени хора разликата не означава НИЩО
Въпреки, че в предния ми пост ти противореча напълно - вярвам ти и се съгласявам с теб.
До голяма степен има значение и човека колко е... думата не е интелигентен, просто да е наясно със себе си. Изглежда и ти си - и тя е.
Вярвам, че няма да се разделите скоро и вярвам, че няма и да си омръзнете скоро, а и вярвам, че се обичате страшно много .
Твоя жив пример е страхотен. Радвам се за вас!
Та... вие всъщност сте на една възраст
Имах в предвид, че е проблем когато Мъжа е по-голям от Жената , тогава възникват проблемите.
Въпреки, че жените "зреели" по-рано и че като... се появят децата и някак си те си променят светогледа и ставали по-зрели - аз не мисля така \/