- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam edin teoriti4en vapros ;)
Секс се прави, когато можеш да носиш отговорност за последствията!Секса не е само удоволствие - секса е отговорност!Обаче много хора пропускат този факт,затова е пълно с кабинети, изхранващи се от незаконни аборти, клиники обиращи до шушка девойчетата, кабинети за анонимна проверка за спин и още куп гадости...
Много е лесно да правиш секс, да се мислиш за велик и после да ревеш, щото мама и тати са разбрали някък си, че си пипнал нещо, или пък си бременна или пък куп други неща!
Някой от вас задал ли си е въпроса - всъщност каква отговорност поемам, започвайки да правя секс?
Другото е бош лаф...кеф - ми че много девойчета, даже и не се кефят, ами го правят заради гаджето, което пък с извинение не знае къде да си вкара пишката, ама нали са вече МЪЖЕ и ЖЕНИ на по 12 - 13 - 14 - 15 - 16 ...![]()
Как го сметна? С калкулатор?Първоначално написано от naia
И това при положение, че развитието при всеки е строго индивидуално. Дори и да предположим, че това е средно най-ранната подходяща възраст за това, да я наречеш чак пък най-подходяща.
Като намериш подходящото момиче,като разбереш,че имаш някакви чувства към нея,освен сексуалното привличане.А като те гледам ти си си готов за секс,но не си намерил подходящото момичеДерзаййй и успеех
![]()
![]()
Аз съм тоя пич дето го е направил на 21Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
. И честно казано дори за тогава съжалявам че съм го направил щото беше с неподходящия човек. Радвам се че вече го правя с това момиче което много обичам. Това мисля че прави секс-а по добър. MaKiNg`Me`CraZy щастлив съм че те има {P}.
ah 4ovek az ako sum imal vuzmojnost i na 10 6tqh da go napravqПървоначално написано от Levane
a go napraih na 16
prosto togava mi se otvori para6uta
![]()
da taka e..Първоначално написано от Levane
Пич, мене ми се отвори парашута на 12 или 13 бях... не се сещам вече... след това пак ми се е отварял ама не съм искал. Просто партниорите не бяха подходящи пък и аз бях малък. Затова предпочетох да си карам на ръчна докато дойде момента и в краина сметка като станах на 21 го направих. Но мисля че даже тогава трябваше да го правя. Бях разочарован. Но за сметка пък на това след това случих на идеалната.Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
as sam na 15 bes 2 meseca i mislq che sledvashtite i mislq che e perf na 15-16 god da se pravi seks za purvi pat