.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ами според мен е нормално да започнат да правят секс на 17/18години ... може да е доста късна възраст(според някои) но все пак...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    16 e nai dobrata vuzrast a tova 4e se podlugvat malkite e drug vupros

Секс се прави, когато можеш да носиш отговорност за последствията!Секса не е само удоволствие - секса е отговорност!Обаче много хора пропускат този факт,затова е пълно с кабинети, изхранващи се от незаконни аборти, клиники обиращи до шушка девойчетата, кабинети за анонимна проверка за спин и още куп гадости...
    Много е лесно да правиш секс, да се мислиш за велик и после да ревеш, щото мама и тати са разбрали някък си, че си пипнал нещо, или пък си бременна или пък куп други неща!
    Някой от вас задал ли си е въпроса - всъщност каква отговорност поемам, започвайки да правя секс?
    Другото е бош лаф...кеф - ми че много девойчета, даже и не се кефят, ами го правят заради гаджето, което пък с извинение не знае къде да си вкара пишката, ама нали са вече МЪЖЕ и ЖЕНИ на по 12 - 13 - 14 - 15 - 16 ...

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от naia
    16 e nai dobrata vuzrast a tova 4e se podlugvat malkite e drug vupros
    Как го сметна? С калкулатор? И това при положение, че развитието при всеки е строго индивидуално. Дори и да предположим, че това е средно най-ранната подходяща възраст за това, да я наречеш чак пък най-подходяща.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Като намериш подходящото момиче,като разбереш,че имаш някакви чувства към нея,освен сексуалното привличане.А като те гледам ти си си готов за секс,но не си намерил подходящото момиче Дерзаййй и успеех

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Ei 4akai mersi ama ne sam na 13 smisal uni mesec pravq 16 ... imal sam mnogo vazmojnosti no sam smetnal za dobre togava 4e nee sega vremeto a prosto vaprosa mi be6e da razbera va6eto mnenie

Евала!Един да каже, че не иска да си легне с всяка, която му се предложи.Няма значение кога ще го направиш за първи път.Приятеля ми го е направил за първи път на 21... Просто не мисля, че за това има възраст, но е тъпо т'ва "когато се почустваш готов/а". Повечето не са готови нито го искат силно, правят го защото приятелите/приятелките им са го правили ... не е нормално т'ва нещУ...
    Аз съм тоя пич дето го е направил на 21 . И честно казано дори за тогава съжалявам че съм го направил щото беше с неподходящия човек. Радвам се че вече го правя с това момиче което много обичам. Това мисля че прави секс-а по добър. MaKiNg`Me`CraZy щастлив съм че те има {P}.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ами по-добре го направи когато си готтов/а няма възраст ма тфа на 12-13 не е нормално Щом си на 13 и не си го правил го направи като му дойде времето

П.С успехчета
    Ei 4akai mersi ama ne sam na 13 smisal uni mesec pravq 16 ... imal sam mnogo vazmojnosti no sam smetnal za dobre togava 4e nee sega vremeto a prosto vaprosa mi be6e da razbera va6eto mnenie
    ah 4ovek az ako sum imal vuzmojnost i na 10 6tqh da go napravq a go napraih na 16 prosto togava mi se otvori para6uta

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Евала!Един да каже, че не иска да си легне с всяка, която му се предложи.Няма значение кога ще го направиш за първи път.Приятеля ми го е направил за първи път на 21... Просто не мисля, че за това има възраст, но е тъпо т'ва "когато се почустваш готов/а". Повечето не са готови нито го искат силно, правят го защото приятелите/приятелките им са го правили ... не е нормално т'ва нещУ...
    Emi ot 12-13 godi6ni kakvo o4akva6 pravqt tova koeto pravqt si4ki vodqt se po akala i na drugite dori i kato porasnat
    da taka e..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ами по-добре го направи когато си готтов/а няма възраст ма тфа на 12-13 не е нормално Щом си на 13 и не си го правил го направи като му дойде времето

П.С успехчета
    ah 4ovek az ako sum imal vuzmojnost i na 10 6tqh da go napravq a go napraih na 16 prosto togava mi se otvori para6uta
    Пич, мене ми се отвори парашута на 12 или 13 бях... не се сещам вече... след това пак ми се е отварял ама не съм искал. Просто партниорите не бяха подходящи пък и аз бях малък. Затова предпочетох да си карам на ръчна докато дойде момента и в краина сметка като станах на 21 го направих. Но мисля че даже тогава трябваше да го правя. Бях разочарован. Но за сметка пък на това след това случих на идеалната.

Guest
    as sam na 15 bes 2 meseca i mislq che sledvashtite i mislq che e perf na 15-16 god da se pravi seks za purvi pat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си