.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Гоше
    Guest

Размерът кай .. не бил важен

Важен е и то много.Интересни са ми хора които казват , не е важен размера , а било важно как го използваш .. е ако имаш 13 санта хуй аджиба , как да го използваш по-добре от един 18 сантиметров питон , няма начин да ползваш 13 по-добре от 18.Тъй че спрете да залъгвате хората.

Град
    Село.София

Re: Размерът кай .. не бил важен

Цитирай Първоначално написано от Гоше
    Важен е и то много.Интересни са ми хора които казват , не е важен размера , а било важно как го използваш .. е ако имаш 13 санта "мъжки полов орган" аджиба , как да го използваш по-добре от един 18 сантиметров питон , няма начин да ползваш 13 по-добре от 18.Тъй че спрете да залъгвате хората.
    Da po dobre e ako naistina znae6 kak da go izpolzva6 ako 6te da ti e 30 kato go vkarva6 kato daska v piron ni6to ne pravi6...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Гоше,кЪф ти е проблема,майка???Хои се прегледай !!!колко ти е дълго не ме ебе ма хич!!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Da po dobre e ako naistina znae6 kak da go izpolzva6 ako 6te da ti e 30 kato go vkarva6 kato daska v piron ni6to ne pravi6...

хахахх не тряя ли да е пирон в даска???
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o

хахахх не тряя ли да е пирон в даска???
    pukaliti toi mislq 4e me razbra sq zavisi tq dali 6tee otgore ili otdolo

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ti na 18 sm piton li mu wikash ?

Guest
    Мда, Питон е над 20

Глезанке, я измери на гаджето си пениса и да опита да ти го вкара целия...и под 18 да е, не вярвам да стане. Е баси лакомията!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    нали мъртва кучко верно си е лакомия туй за кво все искат големи кат няма къде да ги поберат
    Мен 15-16 ми е достатъчно даже на моя 17-18 см си ми идва в повечко понякога

Град
    У нас

С тия теми за размера се убихте да избивате комплекси.Казах го и в други теми - около 17см си е най-добре, дори и това е много.Повече от т'ва не искам и не съм и искала .. к'во ви е кеф да се мъчите по време на секс, когато трябва да ви е най-готино...

Да - ако размерът е по-нормален, и на жената ще е по-добре /няма да боли/, и на мъжа.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Важен е и то много.Интересни са ми хора които казват , не е важен размера , а било важно как го използваш .. е ако имаш 13 санта "мъжки полов орган" аджиба , как да го използваш по-добре от един 18 сантиметров питон , няма начин да ползваш 13 по-добре от 18.Тъй че спрете да залъгвате хората.
    В грешка си приятел!И буркан да имаш вместо пишка, ако не знаеш как да задоволиш една жена, само си го носиш за украса!
    Приятеля ми не е рекордьор по размер обаче е първият докарал ме до оргазъм през живота ми, а преди него съм била и с доста по - надарени "пичове"
    Тааааааа ако си решил сега да си хвалиш богатствата отдолу тук, споко - със сигурност ще има такива дето да ти се вържат, обаче ще има и хора с повечко опит, които да разберат, какви глупости дрънкаш!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз нямам опит, но това е просто логично.Той нека бъде груб с нея, пък да видим дали ще е задоволена с 18 см.Нека бъде мил, внимателен и нежен и виж как с 13 см. е възможно да направи чудеса.

Абе Гоше, ти да не си някой девственик с 22 сантиметрова паламарка, а? И те е яд, че няма къде да я завреш?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как става номера, че с по-голям пенис е по-голямо удоволствието? За сетен път повтарям-най чувствителнатата част на жената са клиторът, срамните устни и първите 3-4 см от влагалището й. С голям пенис най-много до шийката на матката да допрете, а това е болезнено!

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си