.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

предложете място за разходка

предложете място из софия за разходка,.... нещо от типа на зоопарка, или кафенце до банкя,... нещо с което да се убие цял ден (с любимата)
    или някое близко селце, може и с кола, но да не е далече

Град
    София
    В София паркове бол...иначе зоологическата е екстра, а и Витоша ( Златните Мостове ) е на 20 мин път с кола...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    В София паркове бол...иначе зоологическата е екстра, а и Витоша ( Златните Мостове ) е на 20 мин път с кола...
    аз обаче на тия Златни мостове не съм ходил и нямам идея какво е,... знам, че било хубаво, но по витоша не съм ходил,...... обяснете ми как се стига и какво представлява обстановката,... нещо, кафета, хижи, пикници глупости и т.н.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от acer
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    аз обаче на тия Златни мостове не съм ходил и нямам идея какво е,... знам, че било хубаво, но по витоша не съм ходил,...... обяснете ми как се стига и какво представлява обстановката,... нещо, кафета, хижи, пикници глупости и т.н.
    Еми от Бояна има една табела, и с кола все нагоре нагоре, тя е една единствена улица самоче много криволичи по планината и трябва да се кара внимателно...та все направо и за 20тина мин се стига до Златните Мостове...там си има безплатен паркинг оставяш колата и има 2 възможни пътя. Единия е надясно и нагоре към Черни Връх, по пътя е пълно с хижи, има един лифт и така....но ако ви се ходи повечко на Черни Връх е доста готино и романтично Другия път е по равен пак има хижи полянки, ручейчета и тн...бе ако си падате по природата това е идеалния избор
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

хммм, а до бояна как да стигна ? мене ми звучи супер жестоко,.. обаче незнам на жената как ще и прозвучи, а и като незнам къде е точно, е някво гадно,.... ще я питам иска ли да отидеме, тя може и да знае как се стига

други места ?

Мега фен Аватара на koalka
    Да, Витоша е добро местенце.Можете да си направите пикник като се оправи времето, да отидете някъде на бистро.

Guest
    Банкя в Клисура отидете и си избийте деня на поляната,много е диво там ...

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Аз не мисля, че зоопарка е добра идея. При слоновете, маймуните, змиите и т.н. мн миреше и на момичето няма да и се стори романтично, освен ако не е природозащитник, примерно.

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от acer
    хммм, а до бояна как да стигна ? мене ми звучи супер жестоко,.. обаче незнам на жената как ще и прозвучи, а и като незнам къде е точно, е някво гадно,.... ще я питам иска ли да отидеме, тя може и да знае как се стига

други места ?
    аххаха батка усещам че са та напраили ТАКСИ

P.S нищо лично
    момче съм бе!

Мега фен
    Град
    София
    Борисовата ми е любимото място
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми