.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    владислава
    Guest

изчуках се с един много готин ром

бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
    аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
    значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
    и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
    обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
    вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?

Guest
    аз на скоро го направих с един африканец а преди време с индиец и сомалиец. И се чуствах омърсена, само когато се бяха изпразнили върху мен, иначе не.

Guest
    В сеседен апартамент на квартира са двама араби. С тях съм го праила и още от време на време. Не се чувствам омърсена. Имам си гадже, българче.

ГостЪТ
    Guest

Re: изчуках се с един много готин ром

Цитирай Първоначално написано от владислава
    бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
    аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
    значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
    и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
    обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
    вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?
    Как? Сега и той и ти трябва да бъдете екзекутирани незабавно! Ще ми го прави тя с ром?! Ц*ганите на сапун, ц*ганите на сапун....

Що за тъп въпрос? По-скоро проблем би било, че вече е женен(та макар и на 16), но "техният" морал е маалко по-различен, така или иначе. За хигиената няма да те питам - това е до човек, масово има какво още да се желае, де. Но бих те разбрал, ако питаше за такива неща, а не "омърсена ли съм". Хахах, да не би насила да те е накарал?! Гледай да не разбере приятелят ти само! Тогава вече може да имаш сериозен проблем.

П.С.: Не с хора от друга раса не съм го правил(все още) - от друга народност - да. Най-малкото омърсен бих се почувствал. WTF?! Вие знаете ли значението на думите преди да ги употребявате, дее@!

Guest
    kakvo li si misli Volen Siderov

Град
    София
    Всеки горд Българин не би те погледнал
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    У У У У У У У У У У У У У У У У (това би трябвало да са маймунски звуци )
    Стига бе, защо обиждаш маймуните?
    Те са едно стъпало по-високо в еволюцията!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цигани .... Преди бях на мнението,че и те са хора макар и не толкова добри,обаче в последната половин година мнението ми коренно се промени...Мразя ги! Нз как си могла да правиш нещо толкова хубаво като секса с такова противно същество

Не се обиждай,нищо ли1но към тебе

Guest
    използвахте ли предпазни средства?!?!

Guest
    ami pri uslovie 4e ti e haresalo i si go iskala ne bi trqbvalo da se 4uvstva6 omyrsena!li4no az ne bih go napravila 1za6toto rom nqma kak da me vyzbudi pri nikakvi usloviq2za6toto tova 4e e po-malyk ot men sy6to nqma kak da me vyzbudi i 3ne bih si pozvolila kakvoto i da e s jenen pyk i s dete na vsi4koto otgore!!!!!vij ve4e za 3 bi trqbvalo da se 4uvstva6 kato mrysnica

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    И всеки един горд ако е на мястото на приятелят и би и теглил един коршум...

Rammstein
    Guest
    Ходи се самоубии или се ожени за мангала щото такава като тебе е позор за рода и расата си не само че всеки горд българин не би те погледнал но и заслужаваш да бъдеш линчувана.Чуваш ли бе курво циганска такива като тебе само за сапун стават затва ходи да те ебат мангалите в махалата или УМРИИИИ!!!

Мега фен Аватара на quench
    как ядеш с тая мръсна уста?

иначе - браво - да живее братството между народите!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

пффф ти болна ли си ?! С мангал ?! Толкова ли няма българи..бейби мн си закъсъла пффф отвръщаваш ме !!!!
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Не ми се е случвало, колкото и гадно да прозвучи се надявам да не се случи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Село.София
    Ti si fa6ist a volen siderov nee dobre s glavniq mozak
    Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Господи прости на горкото момиче! То не е виновно!
    Амин

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6
    Волен е велик само некви турци и мангали не го харесват майка им д**ба!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Един разумно мислещ зрял човек в тоя форум И аз не бих го направила с циганин ама вие тъпи нео наци скин хедс можете да си духате сами

ako sam na mqstoto na gadjeto ti i sam vi svaril taka toq mangal 6te go napraq ne na sapun a na dero a tebe 6te biq dokat ne te potro6a kak smee ima gadje auuuuuuuuu ....
    You are Misleading and or Homosexual

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata !
    ok golemiq razbira4 kazah 4e toq e bolen dokazano e... i az ne haresvam ciganite oba4e ne mislq 4e toq volen 6te opravi ne6tata 6te ubie tqh sled tva nas toq e bolen psihi4eski ...

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal omfg !....
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal omfg !....
    izvinete profesore gledam novini da prebie6 4ovek 6tot e ot druga rasa kfo 6te re4e ?! da znam nepriqtni sa no ne moje kato e ot druga rasa vednaga da go ubie6 otiva6 na ekskurziq nekade i te ubivat 6tot si balgarin i kfo ?! a zemi misli ama kakvo da misli6 vie kato si naumite ne6to ne mojete si go izbiete ot glavata..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си