- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изчуках се с един много готин ром
Ти си толкова грозна и дебела че само миризлив манго може да си легне с тебе, а аверати сигорно прилича на теб щото вие противните се надушвате...
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мангалите на сапун!! Кой се ебе с мангал на кладата!!!
Много зъл!Първоначално написано от Rammstein
![]()
![]()
Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!
не ма слуша главата ко да прая???
Евала пич.Най-после един разумен. =D>Първоначално написано от gu6ter
Аз не съм турчин, пък не го харесвам.Първоначално написано от Rammstein
НО, да вие лудите трябва да се подкрепяте.
Да, и аз не харесвам циганите, или поне тяхния манталитет.
Да, трябва да се направи нещо по въпроса, а не да се пренебрегват нашите права, заради техните.
Но насилието не е начина. Сега мога да ти изнеса много дълга лекция за човешкия морал и цености, но се съмнявам, че някакъв заблуден тийн, с грешна представа за света и кофти възпитание ще ме разбере, така че няма да се хабя. ХОди, викай на митингите на Атака и се радвай.
А по темата искам да споделя, че няма нищо лошо да правиш секс с друга раса... Но в никакъв случай тази раса не трябва да е ромската...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenieПървоначално написано от jony
![]()
Живял съм в циганска махала знам какво е готов съм да ги избия тея мизерници!!!Първоначално написано от Rammstein
не ма слуша главата ко да прая???
nqmashe li nqkoi bulgarin v tui selo pone nego da izchukash ne toq ciganin...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ти остави, те знаеш ли колко са убедени, че са прави? И някой ден всичките тия малки малоумници ще станат някви като Волен. Какви са тези родители? Няма ли възпитание за тези деца?Първоначално написано от Levane
Не мога да го разбера това...![]()
Кой е на 13 години бе детенце комплескирано??Милото то мисли че всички са като него.Смешно!Първоначално написано от Levane
Ходи си в махалата баце
![]()
Emi kfo ti kaja mrazi ciganite za6to ? 6toto si4ki gi mrazi obi4a volen 6toto iska gi ubiee... ama neznae 4e pokrai teh 6te ubie i nasПървоначално написано от jony
![]()
Как ще те убие бе слабоумен?Ти некъв мангал ли си та ги защитаваш бе?
Абе ти си голямо лайно бе... Как може да разсъждаваш така като нацист и оня шибаняк Хитлер дето се е мисли за Господ. Ромите може да са всякакви и педераси и тъпи и необразовани и смърдящи и мръсни, но и те са хора като нас, а не добичета като тебе например!!!!Първоначално написано от ГостЪТ
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we....Първоначално написано от Rammstein
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва ли да си мангал, за да уважаваш другите хора, пък били те и роми....Първоначално написано от Rammstein
От анадолски боклуци като теб България е на това положение!Турски гъзолизци! Jony аз умажавам хората но ромите-това не са хора.Първоначално написано от Levane
Sq po4na i turci psuva bate zemi se zavri nekade i dano otide6 nqkade na ekskurziq primerno antaliq turciq i da te prebiqt te ubiqt 6toto si balgarin da razbere6 kakvo e deskriminaciq... da vidi6 kakvo se opitva6 pravi6 ti ... sq lapai blizalkata i po leglata... fa6ist malak!Първоначално написано от Rammstein
малии с циганин лелеллее ......(puke).......ххххххх......аре да беше некъф селянин.....ам той на 16 женен и с едно деде и ти секс с него е не тфа ее .........
Каквото и да си говорим,аз мисля,че определено е грешка да се изчукаш с циганин...те са...нечистоплътни.Иначе другата раса си е ок.Но аз ако съм никога не бих се чукала с циганин...![]()
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadiПървоначално написано от pyx4eto
![]()
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva ...
Мдаа...определено тя си решава,но ромите наистина са си нечистоплътни.Само като видя някои по улицата и ми се гади.Да не говорим,че само се заглеждат и ти подсвиркват.Ехх....накъде отиде този свят...Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva .![]()
ba6ta mi e konduktor,konduktor sum i az![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen..Първоначално написано от pyx4eto
Онзи ден имаше един,които си влезе в трамвая,събра пари от хората и отиде да си купи водка и цигари...и полсе се оплакват,че не работели...еми то като те мързи от пенсионери да просиш...Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen![]()
Emi tova iskat pravqt go pravqt ama ima hora koito im se vrazvat...koeto e lo6oПървоначално написано от pyx4eto
![]()