.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Te sa geneti4no tupi i mrusni
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    От низшата раса.

Град
    Sofia
    Hitlera. White is bright........

Голям фен
    Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Re: изчуках се с един много готин ром

Цитирай Първоначално написано от владислава
    бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
    аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
    значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
    и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
    обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
    вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?
    Абе ти си срам за българките!!! Къв е тоя въпрос дали си омърсена?!?!?!? Ти малоумна ли си?!?! И на всичкото от горе си седнала да пишеш по форумите-да се хвалиш ли кво?!?!?!?! Земи се осъзнай!!! За теб българи няма ли?! Не са ли ти достатъчни та и мангалите ги почна?! Пачавра проста!!!
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка

Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya

Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.
    evalata pi4... kaji im go...

Re: изчуках се с един много готин ром

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    Цитирай Първоначално написано от владислава
    бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
    аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
    значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
    и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
    обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
    вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?
    А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.

dam
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    Sofia
    Zig Hail ! Ciganite da si sedqt V GETOTOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!

Guest
    Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!

Град
    Sofia
    Kolko me boli kak se pi6e..6tom me popravq6 zna4i si razbral kakvo iska da kaja a t'va e celta Ina4e mn. mi puka dali 6e me popravq6..imam u4itel po bulgarski ezik...ne si mi nujen

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!
    Ok a ti si tup Gavro6 togava

ОфФфф повдига ми се от такива като тебе!!!! Само като си помисля че се го правила с мангал и се отвръщавам.Само гледай и ти да не му родиш некое детенце. Ужас

Pf da se ebe6 sas ciganin...Do tam li si stignala?Ujas.4estito sa moje6 da pipne6 ne6to.

Град
    Sofia
    Dami mn. ste pravi

Голям фен
    Град
    sf
    BLQAAAK! UJAS! az gi mrazq tolkova,4e ako ubiistvata ne bqha nakazuemi 6tah da gi izbiq vsi4kite do krak,a ti se 4uka6 s teh!
    bravo be,do kude stigna sveta?! nqma li dostatu4no bulgari,4e ti s vu6liv ciganin?
    ubi mi jelanieto za sex na4i!
    otvrat! tva za ni6to na sveta ne bih go napravila! za men ima bulgar4eta

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от Rammstein
    От низшата раса.
    А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Всеки горд Българин не би те погледнал
    i az taka mislq,na mqstoto na gajeto ti 6tqh da te 6amarosam hubavo i posle "asta-lavista,baby!"

Rammstein
    Guest
    Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    От низшата раса.
    А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....
    E da ama pri tqh tova e v mn. tejka forma ...dokato pri bulgarina e drugo polojenieto...moje da e mrusen i t.n. no pri mn. po-malko hora ot nas ima tqhnata tendenciq da ne hodqt na daskalo i t.n. .....Na tqh kato 4e li im e v kruvta

Град
    Село.София
    Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!
    Bate hodi se pregledai nqkoi psiholok ti si se pobarkal tap fa6ist 6te isahne6 ti si poludel hodi trqq ti medicinska pomo6t...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи

Град
    Село.София
    Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи
    Az 6ti otgovorq bolniq mu mozak taka e re6il ... nali si vqrva6t golemiq balgarin za6to si slojil pre4upen krast tova e na6ta vqra nie mu vikame hristqnstvo nali si golqm balgarin ....

Rammstein
    Guest
    Чети Ако заплахата която представлява еврейството за нашия народ е станала причина за очевидна враждебност от страна на голяма част от нашето общество причината за тази враждебност е откровеното признание,че еврейството като такова има пагубно влияние върху нашата нация,но най-вече в личното общуване,в лошото впечатление което прави евреина като индивидуалност.Като резултат антисемитизма много лесно придобива емоционален характер.Но това не е правилния отзвук.Антисемитизма като политическо движение не може и не трябва да бъде формирано от емоционални фактори, а само от познаване на фактите.Сега фактите са следните:
    Евреите несъмнено са раса а не религиозна общност.Самият евреин се описва не като еврейски германец,еврейски поляк или еврейски американец а винаги като германски,полски или американски евреин.Евреите никога не са възприемали повече от езика на страната в която живеят.Германец който е принуден да използва френския език във Франция,италианския в Италия,китайския в Китай,не се превръща по тази причина във французин,италианец или китаец,нито пък можем да наречем евреина които живее сред нас и затова е принуден да използва немския език,германец.
    Нито мойсеевата вяра,колкото и голямо да е значението и зазапазването на тази раса,може да се използва като единствен критерий за определяне кой е евреин и кой не.Трудно може да се намери раса в света чиито членове принадлежат към една единствена религия.
    Чрез близкородствени бракове в продължение на стотици години,често в съвсем тесни кръгове,евреите са успели да запазят своята раса и своите расови характеристики много по-успешно от хората, сред които са живели.В резултат на това, сега сред нас живее негерманска,чужда раса,неискаща и всъщност неспособна да смени расовите си характеристики,личните си чувства,мислите и амбициите и въпреки това се ползва със същите политически права като ние самите.И откакто еврейските чувства са ограничени само в материалната сфера,техните мисли и амбиции са готови да станат още по-силни.Техния танц около златния телец се превръща в безмилостна борба за онова,което ние чувстваме че не е най-извисеното и не е единственото за което си заслужава да се борим на тази земя.
    Ценността на отделния човек вече не се определя от неговия характер или от важността на неговите заслуги към обществото, а единствено от неговия личен успех,от неговото богатство.

Адолф Хитлер-Първо антиеврейско писмо.

ОбяВа!
    Маце ние тука Оот ХАромската мааала от Долно Камарци и от Чепиници се обединихме и се навихме и ние да те боднеме у Газо ! Най-младия е 9 годишния Туци ама има много черна ПаЦа и го взехме и него Надяааам се без проблеми

Craig David-Walking Away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си