- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако пия сперма може ли нещо да се увредя?
много обичам да гълтам на приятеля си, но се притеснявам, че може да ми стане нещо, моя приятелка се изказа, че спермата увреждала гърлото и изтънявала сливиците и съм могла да гълтам само ако са ми вадени, а те мойте не са. вярно ли е това и какви други проблеми от спермата довежда?
О,незнам!Аз на моя му гълтам от време на време,сливиците ми не са вадени и ако има нещо такова и аз искам да го знам.Ама до сега не съм чувала нищо подобно де..
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Така като гледам темата, май има опасност единствено от мозъчни увреждания.Първоначално написано от !~+VerOnikA+~!
няма нищо да ти стане спокс...тя дори е полезна ако не се прекаляваПървоначално написано от !~+VerOnikA+~!
![]()
Гълтайте си на воля![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
само ако правиш групов секс не прекалявай с букакето![]()
Може да се хване Рак на гърлото от свирки,ама от сперма незнам...
и от спрема може да си преебеш стомаха![]()
отде знайш !? ?! !? !Първоначално написано от quench
![]()
моля спазвай добрия тон...Първоначално написано от Анонимко
четох някъде за някви случаи в САЩ - затова не знам и какво точно се получава, но е трябвало да прилагат на момичетата няколко стомашни промивки едновременноПървоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()
аз вече съм си я ебал беПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ебаси легендите дето се носят... няма какво да ти стане на сливиците от спермата - гълтай си спокойно каквито искаш количества
бе гълтай на воля нишу ня ти стане![]()
Подкрепям с 2 ръце!Първоначално написано от Luciferian
Piini si piini si.
Ne e li malko gnusno......sqqqq![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
глупости гожорите бе спермата е полезна намаляжа риска от рак на гурдата с 45%.Продавам сперма левче литара
Spored men ni6to ne moje ti stane ama nedei da prekalqva6 6toto tova nee pitieПървоначално написано от !~+VerOnikA+~!
![]()