- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМАМ МЕГА КОСМАТ ГЪЗ
АЕ МНОУ МИЙ КУСМЯСЪЛ ГЪЗЪ КО ДЪ ГУ ПРАЯ ВЕЧИ СИ ВРЪЗВАМ КУСМЪРЛАЦИТИ НА УПАШКЪ АМА НИ ПУМАГА ПЪК НИЩА ДЪ ГИ БРЪСНЪ ВСЕ ПАК ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ БИА ЛИ ТАКОА НЕЩУ АМА МНОУ СИ ЗАПЛИТАМ РЪКАТЪ ДОКАТО СИ ГО БЪРШЪ ДАЖИ ИМАМ ГУРГУЛИЧКИ (ТУЙ СА ТОПЧИНЦЪ ЛЪЙНА ПУ КОСМИТИ НЪ ГЪЗЪ МИ)ГАДЖИТУ МИ СА УПИТА ДЪ ГУ ИСБРЪСНИ С КУСАЧКЪТЪ ДУКАТУ СПЪ АМЪ КАТУ Я ФАНАХ И Я УБРЪСНЪХ НУЛЪ НОМИР И И НАВРЯХ КОСМИТИ В ПУТКЪТЪ ТЪПЧИХ ГИ С КУСМАТИЯ СИ ПИТОН ТЪЙ Я ИЗНАСИЛИХ ЧИ И ВИСНА КЛИТУРА ДУ ЗИМЯТЪ МУАХАХАХАХАХАКАКАКАКАКАКА К
emi obrasni si gyza veee kosmat nerez ne6tasten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И АС ТЪ УБИЧАМ ИСКАШ ЛИ ДЪ ТИ ПУГЪДИЛИЧКЪМ АНУСЪПървоначално написано от cristiqn
ebi sa v maikata ve heteroseksualno nedorazvito kosmato pederast4eПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ШИ МИ ПРАИШ ШПАТУЛКИ НА ДУПКАТА С ИЗИК ВЕ ОХЛЮФ ХЕМ МОЙ ДА МАХНИШ НЯКУЯ ДРУГА СТАФИДКЪ УТ КУСМЪРЛАЦИТИПървоначално написано от cristiqn
то добре ама кфа обида беше heteroseksualnoПървоначално написано от cristiqn
ei gurlio da go na4ukam na maikati f gurlqsalata putka veПървоначално написано от Анонимко
![]()
ти еба майката гнусна ще те наредя до стената за разтрел заедно свсичките сачове в България и ще я прочиста веднъж за винаги от твари кат тебе и тяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
ДЪ ТИ ГУ НАХАКЪМ С ТАШАЦИТИ ЩИ РАЗПУКЪМ ЖИЛКИТИ КАТ ТИ ГУ ХАКНЪ
hahahah bravo moi aman ot zagoreli pederaz4eta =D> =D> =D>
maleeee ti i ta6aci li ima6 veee te sig ne se skivat ot kosmiteПървоначално написано от УКУСМЕН
haha
xaaxxaaxa basi fena![]()
![]()
![]()
![]()
ave ei kosmatko da ta eba v typiq mn si zle kat ne6te6 da ta narejdat da si be6e obrysnal moravata i ponr da nebe6e pisal.xaxa typak
Първоначално написано от kiss_me_
![]()
![]()
![]()
ще ми лазиш до кобинките ле нещастник казах ти вече кво щете правя да еба и шматките напълнихте БългарияПървоначално написано от УКУСМЕН
toz si e ebal maikata![]()
![]()
![]()
![]()
VIKONTIII ДЪ МИ ИДЕ ЧЕПААА
ave ei 6to mlyknaxte be kosmatiq da neotide da gi maxne?
hhahah sigurno q sloji pik da ti vidim gorata e mo
ти сигурно нямаш чеп ами само косми както каза мангал смешенПървоначално написано от УКУСМЕН
НЕ МЪ БИДОН ПРУБИТ КО ИСКЪШ УТ МЕН МЪПървоначално написано от kiss_mE_
awe ei pederaz ne6tasten 6te ho nabutam s ta6acite na maikati f zadniq dvor we i posle 6ti dam svirki da mi prai6 vari si ebi maikata na groba na ba6tat i we![]()
![]()
![]()
![]()