- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na kolko godini si havhahte parvoto gadzhe
Ми на 14 ма беше тъпо. Мисла че на 16-17 вече може сериозно да се мисли за тая работа.
то и аз съм на 16 и не съм имал гажи ма хич ни са спичам от тва и си продължавам жиота на самотник![]()
добре, че не си подрАнила, а само си подрЪнила! егаси тъпото същество сиПървоначално написано от s.p_girl
Testis unus,testis nullus...
Реално и съзнателно на 16г. Пък от там насетне бройката растеше главоломно![]()
[quote="Анонимко"]Abe az sum na 16 i vse o6e si njamam gadzhe pls kazhete na kolko godini si hvanahte parvoto i mnogo li sum zakasnql![]()
![]()
![]()
бате аз съм на 13 години и преди две години бях на лагер . там видях едно момиче и се влюбих в нея . Обачекато свърши лагера и вече две години не бяхме се виждали и чували . ето сега преди две седмици съдбата ми се усмихна и я намерих наи случаино в един саит за запознанства . така вече сме ггоре долу гаджета
![]()
ОБИЧАМ ТЕ КЕСИ !!!
Еми аз съм на 17 и никога не съм имал,така че спокойно
Ами на 14,ама беше като комедиен сериал....детска радост.Да ти кажа нищо не си изпуснал...![]()
На 15 и бяхме заедно половин година.
Ебаси 14 години в тоя форум
Na 13 beshe, i pi4 spoko she ti doide vremeto![]()
In dreams there are no rules...
Ами първото ми истинско гадже беше на почти 13.Но мисля,че за момчета е нормално от 15г и нещо нагоре да си хващат гаджетаСпокойно,не си зле!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Pyrvo 10 istinsko 13nishty ne si izpusnal povqrvaj :P :P :P :P
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Na 13 bqh. i do den dneshen sum s mom4eto,s koeto se hvanah togava.![]()
1voto mi beshe na 11 a serioznoto behse na 14 ...za tiq raboti nqma da se pritesnqvash ... tezi neshta sa komplekt s jivota iskash ili ne iskash rano ili kysno shte q namerish
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
5 клас... детска работа
az si fanah na na 11 kat bqh i hodihme 4 meseca :P![]()
mi...bqh 5 klas, koeto 6te re4e nqkyde o-o 11 godi6na ama tolkova detinsko i typo, 4e vyob6te ne si zaslujava6e!!!
ili vinagi e taka pyrviq pyt?!.....
1ви клас - детска работа, както казвате
Ама си мислих за нея, уе ееей!
Имам спомен как седя на акомулиращата печка и гледам към нейния блок... нямах търпение да се видим на другия ден на училище!
Продължи 1ви и 2ри клас.
След това 3ти клас хлътнах по друга, преместихме се да живеем другаде.
Не мога да кажа, че сме били гаджета. Просто бях най-нахалното момче от класа
Ама и тя не е казвала, че харесва друг, но пък и не казваше, че иска да е с мен, не ме карайте да мисля
След това на 16 направих връзка за година и нещо и след края и дъжд от седмични - двуседмични връзки.
Но 1вото ми "гадже" определено беше 1ви клас
Бях яко хлътнал по нея. А сега - доста години по-късно, не съм я виждал от... от... не знам, 6 - 7 години. Бяхм е се засекли преди доста време, ама само здрасти как си и това е![]()
Трябва да я потърся, хаха, да я видя как се е променила \/
Междо другото това е съвет към вски - ПОТЪРСЕТЕ СИ ПЪРВИТЕ ГАДЖЕТА, ВИЖТЕ СЕ, РАЗКАЖЕТЕ СИ КАК Е МИНАЛ ЖИВОТА :р
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Sq kato se setq o6te v detskata gradina iznasilvah kakite!
zna4i p1rvata mi seriozna vr1zka be6ena 15 golem serial sapunka otsek1de vi kazvam 4esno!!!! sq sme o6te zaedno s moeto pisence ama do ga ne se znae![]()
zna4i purvata mi be6e kato bqh na 5!tova nz dali to4no e bilo vruzka za6toto togava zapo4nah da si haresvam edin i si behme gadjeta ama ni6ty ne vsme praili nit sme se celuvali samo DUMATA GADJE deto be6e!ina4e s toq 4ovek si produljihme dokato bqh na 13 i skusahme naskoro!prez taq dulga na6a vruzka sme kasali samo 6-7 puti!ina4e sega si haresvam dr mom4e i imam i tema za nego!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...94928&start=45
em az s1m o6te mal1k na 11 i neam
Първото на 5![]()
![]()
Истинското на 13![]()
А ти не се притеснявай има време за всичко!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари