.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от portokalka90
    wie go obarnahte na prostotiq...
    a az prosto iskah da wi kaja kakwo sam napravila i kakwo mislq... est 4e nqma da se jenq za brat mi ne znam dali i pak 6te go naprawim be6e prosto kak da kaja... impuls :P
    a wie ste otwratitelni "ne e vqrno ti si kurwa"... xora pojelawam wi nqkoi den da se oprawite
    А брат ти знае ли, че се чукаш с него?

Град
    Vraca
    регнете се бе
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Chacho
    Баси тълпите ве.Един пише мнение "не мисля че е редно" и по него още 100 такива само перефразирани.Изведнъж се появава мнение на другата граница и...ти си новия ни водач,твоето мнение е наше.Не е само тая тема,навсякъде е така.Имайте мнение ве хора,баси

По темата:Най-вероятно е ебавка,но що пък да не го приемем хипотетично за вярно?Ще се получи много готина дискусия Според мен ако можеш да устоиш на тия импулси ще е добре,ама ако има много силно привличане и не може да се не поддадеш..такава си си и не бягай от себе си.Успех с взаймоотношенията ви,дано не съжалявате един ден за това :P
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Vraca
    да е кво се овдите по свирката на дург-кво ви пука да ли сички ще мислят обратно бе деба. Наборе ти да не искаш да се женят е-кт им се прай ще го анрпаят 1-2 пъти няма лошо колкот за тва си е ай ситга ги хейтвали са. Не са ебвай на такива двойики че на даскало пак ще мерна-седиш пред мене :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ебаси простотиите дето взеха да се появяват в тоя форум..как може с брат си да се нае*еш!Ти нормална ли си ма?Пфф...

Guest
    ми кво ве!??? айде пък вие толкова ли сте задръстени всички?
    аз не съм се е6ала с брат си ама веднъж му правих свирка
    голямо важно

глупендери
    с тъпите си и задръстене мнения само дразните!!

Град
    Vraca
    Уърд брат,прочете ми мислите

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    оф хора правете каквото искате то си е за вас и не ни викайте че сме били консервативни.Това че неприемаме подобен вид отно
    шения не ни прави такива никак даже.Това че си правила секс с брат ти не е извратено а не морално и неетично.Ама май не ти пука така че давай напред.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    mrusni cimbi , kolko pati ste go pravili s rodnini tolko 4irki na gaza da vi izleznat ega.. 4ernata zemq da vi pogulne da gledate cvetqta iz ot korenite maika vi deba tva e nai nai nai nai nai - gnusnoto ne6to koeto moje da napravite brat i sestra tz tz az ako sam vi ba6ta takav kolec debel 6te vi vkaram v gaza 4e cel jivot gevreci 6e serete... praite kurvenski rabota edva li osuznavate kvo praite no verno ega zabramenee6 i da si rodi6 nekvo temerut4e....

УКУСМЕН
    Guest
    МИ АС КЪТ БЯХ В ЗАТВОРА ЗА БЛУДСТВО С ЕДЪР РУГАТ ДУБИТЪК ДА НЕ МИСЛИТИ ЧИ СЪМ ИЗВРЪТЕН А

Guest
    брат и сестра правят секс много пъти

ТОВА Е ИСТИНАТА
    Guest
    Брат и сестра правят секс.
    ТЯ: Знаеш ли, че си много по-добър от тати?
    ТОЙ: Мдам, и мама така каза....

Град
    Село.София
    E kfo si go napisala tuka kfo da plqskame li ?! =D> dovolna li si ?! sega kfo po dobre si se 4ustva6 aide prodaljavaite s bratti i stiga s tiq bezmisleni temi..

Едип Цар
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от portokalka90
    dobre xora za6to da e izvwateno??? 6te6e da e ako go bqhme naprawili bez predpazni za da imame dete a nie prosto iskahme da widim kak 6te se polu4i i dali 6te ni haresa... e haresa ni i na dwamata ni6to pove4e ne e stanalo a toi oswen twa ne svar6i w mene a na korema
    nqma posledstwiq oswen takiwa kato was koito zawijdat 6toto ne im stiska
    az nqma da pi6a powe4e tuka misleh wi za po otworeni no i wie ste sa6tite obladani ot predrasadaci xora
    В случай, че темата не е ебавка, в което силно се съмнявам, ще ти кажа следното. Не го повтаряй, защото направите ли го още веднъж ще го направите и пак, и пак... така има вероятност да разберат родителите Ви, приятелите Ви и мноого странични хора, които дори не познаваш лично. Това ще доведе до мноого усложнения, съзнаваш го вярвам след като си на 17! Най-малкото ще ти се наложи да сменяш града или поне квартала... И на двамата...

[/b]Rammstein - стига позори този ник, k![/b]

Guest
    Бас хващам, че авторката(сестрата която се чука с брат си) на темата е или мангалка или ром. И в двата случея се казва Айше.....

Както каза оня пич защо не земеш да се наебеш с баща си....да усетиш нещо по-голямо....а за брат ти кво да кажа освен "ЕБАСИ ЗАГОРЯЛОТО МАЛКО КОПЕЛЕНЦЕ".... Аман от неудачници като вас.... дано да забременееш и да родиш темерутче с жабешки крака...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    imate gramati4eski otkloneniq
    ахахах тва е добро, браво!

Guest
    О ГОСПОДИИИИ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    S brat ti da nqmate psixicheski otkloneniq ?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    АЗ ПЪК ДАВАМ НА БАЩА МИ
    ХА УБИЙТЕ МЕ!!!
    ТЪПОГЬОСНИЦИ

Guest
    съзнаваш го вярвам
    Съм граматиката ебал ти.

П.П. Всички в тази тема са тайно некро-скатофили със склонности към инцест и хомосексуализъм, но някой се правят на морално извисени, защото са садисти и обичат да се "обвързват" с другата страна в дискусията - мазохистите. Накъде отива този свят...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АЗ ПЪК ДАВАМ НА БАЩА МИ
    ХА УБИЙТЕ МЕ!!!
    ТЪПОГЬОСНИЦИ
    Кажи как искаш да умреш? Изгаряния? Синини? Сребърен куршум в главата? Или може би удавяне от сперма?

Guest
    АЗ ПЪК ДАВАМ НА БАЩА МИ
    ХА УБИЙТЕ МЕ!!!
    ТЪПОГЬОСНИЦИ
    Кажи как искаш да умреш? Изгаряния? Синини? Сребърен куршум в главата? Или може би удавяне от сперма?
    Искам с майка ти до смърт.

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си