- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чукам се с брат ми
А брат ти знае ли, че се чукаш с него?Първоначално написано от portokalka90
регнете се бе![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Баси тълпите ве.Един пише мнение "не мисля че е редно" и по него още 100 такива само перефразирани.Изведнъж се появава мнение на другата граница и...ти си новия ни водач,твоето мнение е наше.Не е само тая тема,навсякъде е така.Имайте мнение ве хора,баси![]()
По темата:Най-вероятно е ебавка,но що пък да не го приемем хипотетично за вярно?Ще се получи много готина дискусияСпоред мен ако можеш да устоиш на тия импулси ще е добре,ама ако има много силно привличане и не може да се не поддадеш..такава си си и не бягай от себе си.Успех с взаймоотношенията ви,дано не съжалявате един ден за това :P
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да е кво се овдите по свирката на дург-кво ви пука да ли сички ще мислят обратно бе деба. Наборе ти да не искаш да се женят е-кт им се прай ще го анрпаят 1-2 пъти няма лошо колкот за тва си еай ситга ги хейтвали са. Не са ебвай на такива двойики че на даскало пак ще мерна-седиш пред мене :P
Ебаси простотиите дето взеха да се появяват в тоя форум..как може с брат си да се нае*еш!Ти нормална ли си ма?Пфф...![]()
ми кво ве!??? айде пък вие толкова ли сте задръстени всички?
аз не съм се е6ала с брат си ама веднъж му правих свирка
голямо важно
глупендери
с тъпите си и задръстене мнения само дразните!!
Уърд брат,прочете ми мислите
оф хора правете каквото искате то си е за вас и не ни викайте че сме били консервативни.Това че неприемаме подобен вид отно
шения не ни прави такива никак даже.Това че си правила секс с брат ти не е извратено а не морално и неетично.Ама май не ти пука така че давай напред.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mrusni cimbi , kolko pati ste go pravili s rodnini tolko 4irki na gaza da vi izleznat ega.. 4ernata zemq da vi pogulne da gledate cvetqta iz ot korenite maika vi deba tva e nai nai nai nai nai - gnusnoto ne6to koeto moje da napravite brat i sestra tz tz az ako sam vi ba6ta takav kolec debel 6te vi vkaram v gaza 4e cel jivot gevreci 6e serete... praite kurvenski rabota edva li osuznavate kvo praite no verno ega zabramenee6 i da si rodi6 nekvo temerut4e....![]()
![]()
МИ АС КЪТ БЯХ В ЗАТВОРА ЗА БЛУДСТВО С ЕДЪР РУГАТ ДУБИТЪК ДА НЕ МИСЛИТИ ЧИ СЪМ ИЗВРЪТЕН А
брат и сестра правят секс много пъти
Брат и сестра правят секс.
ТЯ: Знаеш ли, че си много по-добър от тати?
ТОЙ: Мдам, и мама така каза....
В случай, че темата не е ебавка, в което силно се съмнявам, ще ти кажа следното. Не го повтаряй, защото направите ли го още веднъж ще го направите и пак, и пак... така има вероятност да разберат родителите Ви, приятелите Ви и мноого странични хора, които дори не познаваш лично. Това ще доведе до мноого усложнения, съзнаваш го вярвам след като си на 17! Най-малкото ще ти се наложи да сменяш града или поне квартала... И на двамата...Първоначално написано от portokalka90
[/b]Rammstein - стига позори този ник, k![/b]
Бас хващам, че авторката(сестрата която се чука с брат си) на темата е или мангалка или ром. И в двата случея се казва Айше.....![]()
![]()
![]()
![]()
Както каза оня пич защо не земеш да се наебеш с баща си....да усетиш нещо по-голямо....а за брат ти кво да кажа освен "ЕБАСИ ЗАГОРЯЛОТО МАЛКО КОПЕЛЕНЦЕ".... Аман от неудачници като вас.... дано да забременееш и да родиш темерутче с жабешки крака...![]()
![]()
![]()
ахахах тва е добро, браво!Първоначално написано от vvs_go
О ГОСПОДИИИИ![]()
![]()
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
АЗ ПЪК ДАВАМ НА БАЩА МИ
ХА УБИЙТЕ МЕ!!!
ТЪПОГЬОСНИЦИ
Съм граматиката ебал ти.съзнаваш го вярвам
П.П. Всички в тази тема са тайно некро-скатофили със склонности към инцест и хомосексуализъм, но някой се правят на морално извисени, защото са садисти и обичат да се "обвързват" с другата страна в дискусията - мазохистите. Накъде отива този свят...
Кажи как искаш да умреш? Изгаряния? Синини? Сребърен куршум в главата? Или може би удавяне от сперма?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Искам с майка ти до смърт.Първоначално написано от Анонимко