.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Дидака
    Guest

Влюбих се в левскар, а аз съм цесекарка

Силно се влюбих в един от най-големите ултраси на Левски, а аз съм от агитката на кръвния враг ЦСКА. Приятелите ми ако разберат със сигурност най-малкото е да не ми проговорят повече, да не говоря какво ли още ме очаква. С момчето се срещам тайно, защото и неговите пичове ако схванат за кво става въпрос, ще го пребият. Знам, че любовта ни е невъзможна и малко сме като Ромео и Жулиета, обаче се обичаме силно и не искам да се разделям с него. Просто се чудя как да спася любовта си и да остана вярна на клуба и феновете!?

Футболните хулигани са олигофрени.

О, или това не е отговора, който търсеше?

Супер фен
    Мале колко сте тъпиии!Аз пък съм влюбена в Р&Б пък аз съм Р&Б-чалгарка ся ко прайм?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    София
    Предполагам ти и приятелките ти сте 3-4 клас....
    Ми кво от това?Няма никакво эначение дали ти си от Левски ,а той от ЦСК или пък обратното...това кво пречи?Нищо,естествено ако имате поне малко моэък ще го раэберете.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ако са ви истински приятели ще ви разберат кво толкова на мачове ти си викаш за твоя отбор а той за неговия и след мача сте си заедно примерно как може да допускате такива дреболий да изместват любовта
    Every second Chance begins with the firts step!

Guest
    ...как бе, това се едно българка да се е6е с турчин

не се приема!!!

Господи колко мъка има по тоя свят..Не е човешко..
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

^^puh4e^^
    Guest
    Sry...ama tva da ti e problema Ne misli6 li 4e zvu4i6 malko kato bv nqkoq evtina sapunka Az li4no sum ot Levski, a biv6eto mi gadje be6e ot Cska! Friendovete mu se okazaha pi4ove i tva koi ot koi otbor e izob6to nqma zna4enie, da je e po interesno da ste ot razli4ni......Daje edin put se hvanahme na edin bas i zaloga be6e toi ili az da otidem na ma4 v agitkata na protivniq vrag,...Za jalost skusahme predi da go osu6testvim.....

Guest
    Да не би да си влюбена в Панталона?

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    be kvo te gree ot koi otbor e ..prosto nqma da gledate football zaedno.Ne e mnogo slojno.A i spoko az sum ot CSKA i predi hodeh s edin ot Levski i si beshe dosta int da si sporim na taq tema nqma da kazvash kakuv e..puk i kvo ti puka za tqhnoto mnenie ako ti iskash si s nego..
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

изумявате ме еиии ! ша взема да хвана къра заради вас ....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Guest
    Тц, няма да стане тая работа между вас.
    Тая работа с агитките е сериозна ...

Пепа без синята си прашка
    Guest
    Гръмни се!!!Това е най-доброто решение!!!

Абе каква невъзможна любов, какви Ромео и Жулиета??? Заради нялкакъве си футбол? Всеки си има право на личен избор и лично мнение. Какво ти пука какво ще си помислят твоите или неговите приятели? Ако го обичаш бъди си с него и точка по въпроса....Аман от глупости.

Ами то и аз съм от ''ЦСКА'' а гаджиту ут ''Левски'' ама сме си заедно и няма проблем.Какви са тези глупости заради отбори и как допускате приятелите да ви се месят с кого ще излизате.Щом като се аресвате земете са и да не ви пука

И преди съм чувала глупави пречки двама да бъдат не заедно, ама вие прекалихте...

Kakvo zna4enie ima ot koi otbor si,vajnoto e da se haresvate...Ako na va6ite priqteli tova ne im haresva,zna4i ne sa vi istinski priqteli,zarejete gi i si hodete zaedno samo dvamata.Vajnoto e ti da si 6tastliva,a ne e vajnoto kakvo mislqt drugite,o6te pov4e 4e spored mnen izob6to ne e vajno koi ot koi otbor e...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    I verno zatova vi e nevyzmojna lubovta?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Просто не мога да го повявам! Може ли да има толкова прости хора??? Тва е любов няма нищо общо с футбола. Може да съм най-голямия фен на левски а приятелката ми на цска И кво? Хич не ми пука! Любовата не може да се месе във футбола или той в любовта. Тва са съвсем различни работи. Ако не можете да се обичате заради това ходете се грънмете!!! Ако приятелите ви пречат гръмнете тях! Да не съм вядал повече такива теми че ще ви изтрепа съчките!

Мега фен Аватара на sasha_90
    И какво като си ЦСКА а той ЛЕВСКИ?И моя бивш не беше ЦСКА(беше ЛокоПД),но това не ни пречеше да сме щасливи.Какво ви пречи на вас да сте?

Град
    У нас Си (=
    Това е най-тъпото нещо, което съм чела последния месец!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    аве ей момиче я са опрей

аз ще запазя отговора си в неизвестност да с надяваме да се сетиш сама кво да правиш...сега по темата само ще се исмея на простотията на някои деца ахахахахахахахахахахахах

Мега фен Аватара на koalka
    темата е бъзик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си