- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го правите когато няма свободен терен?
Къде го правите,когато не можете да си намерите терен?Много моля да няма просташки изказвания.
Винаги има терен![]()
Ъъъъ...в кола?![]()
...или на някоя полянка зад някой храст(е, не.... чак там не... само веднъж на поле, ама то беше в няк'во село в 4ч сутринта
)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
само внимавай някой гълъб да не ти се изсереПървоначално написано от bboy_bunker
\/
Az 6te dopalnq vaprosa-Kude e nai-6antavoto mqsto kadeto ste go pravili.Първоначално написано от Анонимко
v kola ili hotel spored zavisi ... , a nai- nestandartnoto mqsto e vyv foeto na edin hotel ....
AHXXHAHHHXHXHHHHHHXAHHHHXHHHHHHXAHAHAHHHXAHXHXHXHH XAHAHXAHAHAXHAXHHHHПървоначално написано от Анонимко
![]()
=D> =D>
На улицата под някой камион...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
неее ЛуБоФ мОя разби ме....то аз вече се чудех каква простотия да напиша в тая тема...ама ти обра точките
![]()
П.П.ЛоФ Йа
П.П2.а камиона в движение ли е или е спрял?
винаги има терен,ако не в парка ..на някоя пейка някаде,ако не там на покрива или в асансиора или хотел ..или абе все има каде![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
В парка
На някоя полянка /на някое тепе/
В двора на 'любимото ти даскало'
В кола
А за най-нестандартното място:
пред една църква...
![]()
Много просто.Като няма терен не го правим.Не обичам всеки момент да си мисля кой може да мине или да ни види.Някфо кофти ми е.Но въпрос до предпочитания.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
kadeto ni padne nai 4esto v nqkakav konteiner
znaete 4e ne e taka katima jelnie shte namerite ne e to4no taka shtoto ponqkoga naistina nqma mqsto hubavo v kola ami ako nqma kola, hotel ami ako nqmat kinti, peika ami ako mine nqkoi policai ili neshto tavkao, hrast amo ako hvanta Byxiiii![]()
![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
На тавана или в колата на баща ми![]()
кат няма терен винаги се измиисля нещо пример в тоалетната съм го правил але небеше нещо върховно ама не беше като без секс![]()
Бих допълнил и тоалетната в близкото заведение!
Иначе най-нестандартното място (май не е много нестандартно) на скалите по пътя към черни връх бяхме отседнали на алеко и тругнахме на поход на горе и си намерихме едно готино каше място под откритото небе , но и в южния парк съм го правил в 12 вечерта![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Горички,коли4ки..![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не ни се е случвало нещо подобно, но по принцип, има ли желание, има и място.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Xaxax basi aitapa sno6ti mi se slu4i takova ne6toNqma6e teren i prez akula mi minaxa slednite variqnti:
V bloka,no se otkazaxme za6toto nqkoi moje da vleze
![]()
V asansiora,prekaleno tqsno mi be6e
![]()
Na pokriva na bloka,ama tam puk ot kominite e malko po4erneno..teq sajdi...
I taka,4e si ostanaxme samo s jelanieto!![]()
![]()
Ops ne iatap, a maitap*![]()