- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го правите когато няма свободен терен?
Като няма терен се сдържаме и когато се освободи.Принципно рядко няма, но се случва.
В колата...разните мотелчета определено не ми се вписват в представата :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
На покрива на някои блок.![]()
На некое тепе където е по-обилна растителността.![]()
Може и на някоя тъмна пеика ако е с пола.![]()
На някоя тъмна пейка може и с панталон да е момичето(желание му е майката)Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Иначе не ми се случва да няма къде просто в мойта стая винаги е свободно (само моя си е)
Голям размер на картинката! /machoka/
kogato nqma teren prosto ne go pravim..
Love you Kris !!!
Samo da dopulnq,4e pri posledniq opit da pravim seks na peika v gradskata gradina ...I az bqx s KUSA POLA ....i be6e adski neydobno,rube6e ni...i cqlata sum posinena
Taka,4e
DEca ne opitvaite tova u doma
Kxxx...
![]()
Прав си и все пак не е задължително да е с пола, това имах предвид...Първоначално написано от Schnitzer
А за момичето което го е направило на пейка и е посинена -> пробвай следващия път ти да си отгоре![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Един-единствен път ми се е случвало да нямам терен. И просто не го правихмеИзчакахме няколко дена и тогава.
Обаче съм навита за някое по-нестандартно място - за усещането. Даже сме го обсъждали този въпрос :Р
kato nqmameteren ne go praim![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
То по принцип винаги има терен, ама за разнообразие някой път в тоалетните на университета...
Първоначално написано от WaKo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отивам на Ндка и точно на билетния център на ръбчето ?! ебаси тъпия въпрос..
Хахаха ти се ебаваш,ама веднъж с бившия ми както си кесихме там,точно над билетния и некви двама си се клецаха.Въпреки че се бяха опитали да се сркият,ние ги видяхмеПървоначално написано от Levane
![]()
Като е нямало терен ми се е случвало в тоалетната на едно кафе,в асансьор и на тва междустълбищното пространство![]()
хахахах как се скрие на билетния омфг там точно сички ги виждат ама явно са искали малко повече адреналин аз един пат бяхме на басеин и там вътре точно до стълбичката един си я .... и оная работа му сее вееше в водата.. мноо неприятноПървоначално написано от sinful`girl
![]()
в басеин съм го правил 2-пъти и ти гарантирам че се измориф 100 пъти по бързо отколкото нормално бахтая вода честноПървоначално написано от Levane
![]()
Ave vie ludi li ste we q plovdiv takaf huav grad tepeta parkove polqni ei tfa mu e kaikata a pak i pod mostovete na marica ne e sa6to lo6a ideq samo nqkoq ribka da ne vi vlezne otzad 4e moje da vi 6ava i sig nqma da e priqtno.....![]()
![]()
Междудругото да, в Пловдив на тепетата сигурно ще е голям кефПървоначално написано от HaCkO
![]()
![]()
Винаги има място.Родителите му са много яки хора и не се притеснявам от тях![]()
mn stranen vupros, kvo zna4i kude go pravim kato nqma teren? 6tom go pravim nqkude zna4i teren ima, puk kolko e nestandarten ve4e zavisi ot nujdata![]()
mDaAMm...aKoO nE moJeTe dA sI nAmErItE tErEn.. pOmoLeTe nqKoi/Q fR dA e y tQx.... aZ tAkA naPrAiX![]()
![]()
![]()
Зад блока.![]()
На поле ей това е класическото място като няма терен![]()