.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Или пред блока. Аве какво ме бъркат хората.

До сега почти винаги е имало терен - само 1 път излизах с едно момче на 18, което живееше с техните пффффф беше мн зле, даже нямаше кола и трябваше се да търси някво място щото нямаше и пари за хотел...ужасно беше
    Takind an AIDS test. Hot doctor writing down:
    A: Name?
    M: Moly
    A: Sex?
    M: Hell yeah!

Guest
    Правим го в 83.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В парка
    На някоя полянка /на някое тепе/
    В двора на 'любимото ти даскало'
    В кола

А за най-нестандартното място:
    пред една църква...

=D> =D> =D>
    napalno sam saglastna,nqma zna4enie kade 6te e{samo da nqma zriteli}6tom si s lubimiq 4ovek i vi e got mqstoto ne e ot zna4enie,dori nestandartnite mesta za sex dopalvat sexualnite emocii

Ами аз предлагам в iohanka_sladuranka у тях де

Шегичка

Цитирай Първоначално написано от Marik
    Ами аз предлагам в iohanka_sladuranka у тях де

Шегичка
    nqma problem i v nas,no vse pak ako nqma teren moje navsqkade kadeto nqma koi da gleda

на 2-рия етаж на блог
    в тоалетната на някое заведение
    на терасата
    в горичка
    в киното на НДК

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Входа на къ6тата ми, зад къ6тата, киното, в баня, вилата на приятеля ми...трябват само желание и креативност и вси4ко си идва на мястото! А и какво зна4и да няма терен - ние 4есто го правим докато техните са в другата стая или на6те у нас...Веднъж дори отидох ж хола и казах на ба6та ми, който по принцип не 4ука на вратата като влиза :"Тате, ни 6те сме заети в следва6тия 4ас!"
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

az bee
    Guest
    oo nqma zna4enie kade .. vajno e kolko my e golqm i dali e dobur ouyuyuy nz za vqs ama priqtelq mi e napravo zvqr .. razpo4va me otvsqkude

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от az bee
    oo nqma zna4enie kade .. vajno e kolko my e golqm i dali e dobur ouyuyuy nz za vqs ama priqtelq mi e napravo zvqr .. razpo4va me otvsqkude
    Тука никой не те пита дали е важно да му е голям и колко е добър... И никой не го интересува факта,че гаджето ти е звяр и кво те прави

Град
    Варна
    То винаги има терен,ама се случва по някога да няма и в колата кат няма къде!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    София
    Казах вече... Под камион...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от Moly
    само 1 път излизах с едно момче на 18, което живееше с техните пффффф беше мн зле, даже нямаше кола и трябваше се да търси някво място щото нямаше и пари за хотел...ужасно беше
    Ebaxti materialnata kurva deto si...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Казах вече... Под камион...
    i kat si kazala zako pak kazvash?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

eXtRa_pI4_16
    Guest
    v mazata u hrastite kadet moje da q oprava otzad. problema kat q 4ukam v nqkoi park e 4e mn kvi4i i taka privli4a vnimanie

Guest
    Ми то терен има щото си имам собствен апартамент и даже от скоро си живея с приятелката така де тя живее с мен :P
    Но иначе най-нестандартните места са
    Асансьор, плаж (през деня), влак, входа на блока ми и борисовата градина

Град
    in ur dreams
    xaxaxax vedn1j se probvahme da go napravim na edna peika , az estestveno bqx otgore ama na gajeto mi mu r1be6e mnogo a i vedn1j v asansior se probvahme ama az sa otkazah i nakraya asansiora zasedna i ne 6te6e da tr1gne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си