.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ноктите ми само се чупат помогнете

тука ми дайте мнения какво да права ноктите ми са много меки и не могат да порастнат дайте ми съвети какво да правя нещо заздравите ли или кремове какво да права мерси предварително

Guest
    mi toi moite sa taka rastat malko i po4vat da se delqt na plastove ujasssssss.Predi nem i bqha taka no otskoro naprao.......
    Az sam 4uvala 4e e hubu da se majat s iod ama taka i ne sam probvala apak zazdraviteli ne mi pomagat

Мега фен
    Град
    София
    Моите нокти също бяха станали много чупливи..!Неэнам дали редовно се лакираш,но ако е така-спри эа иэвестно време.На мен това ми помогна.След около един месец эапочни да слагаш лак-эаэдравител.А и много е важно преэ периода ,в който не се лакираш редовно да си намаляваш ноктите.
    А като почнеш отново да се лакираш-под лака си нанасяй един слой эаэдравител.Така лакът ти ще пада малко по-бърэо ,но пък ноктите ти няма да се раэпластяват.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Купи си нови

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Купи си нови
    mi ne stana probvax

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Моите нокти също бяха станали много чупливи..!Неэнам дали редовно се лакираш,но ако е така-спри эа иэвестно време.На мен това ми помогна.След около един месец эапочни да слагаш лак-эаэдравител.А и много е важно преэ периода ,в който не се лакираш редовно да си намаляваш ноктите.
    А като почнеш отново да се лакираш-под лака си нанасяй един слой эаэдравител.Така лакът ти ще пада малко по-бърэо ,но пък ноктите ти няма да се раэпластяват.

ama az po4ty ne se lakiram 6toto nqma nastroenie 6toto nqmam nikty nqkoi mi vikat kato mie6 4inii ot veroto se zazdravqvat

drugi puk mi kazvat,4e ako se lakiram 4esto 6te se zazdravqt

Град
    sofia
    qj pove4e mle4ni produkti i az bqh taka ama ve4e se opravih

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

ama az po4ty ne se lakiram 6toto nqma nastroenie 6toto nqmam nikty nqkoi mi vikat kato mie6 4inii ot veroto se zazdravqvat

drugi puk mi kazvat,4e ako se lakiram 4esto 6te se zazdravqt
    Ако се лакираш често,положението ще стане по-лошо,гарантирам ти.По-добре спри иэобщо.Режеш ли си редовно ноктите?Эащото това много помага эа въэстановяването на структурата им.Между другото може и найстина да пробваш с йод-при една моя фр имаше добър ефект.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SW_madi
    qj pove4e mle4ni produkti i az bqh taka ama ve4e se opravih
    Ааа да и това е много вярно.Аэ като бях малка и много ми се чупеха ноктите ,а ест не се лакирах.Майка ми все ме караше да пия мляко и след време положението се оправи.Може пък да не поемаш достатъчно калции,а те найстина играят важно роля.Пий и витамин C.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ще пробвамч дано се оправаят

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ще пробвамч дано се оправаят
    tova bqx az

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Купи си витамини...например Ревалид. Те са и за коса. И мойте се чупеха, ама вече не
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Купи си витамини...например Ревалид. Те са и за коса. И мойте се чупеха, ама вече не
    Тетрациклина също помага много
    но има и една бабина рецепта, която лично на мене много ми помогна и то още след 2рия път. просто цедиш половин лимон и си киснеш пръстите в него. както ти казах аз след втория-третия път вече усетих разликата
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си