- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ах,тези деца!!!
![]()
Темата е за малките пораснали дечица които започват да водят полов живот на по
11.
12,
13 годинки,вместо да си играят с куклите/количките те си говорят пак и не само както се вийда практикуват.
![]()
Та напоследак виждам че темата е коментирана навсякаде по други теми с проблемите на тези дечица...ето ви сега специялно място да ги коментирате...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
i sorka za gre6kite pi6a na kirilica s bg fonetic i o6te barkam bukvite 10x predvaritelnoo![]()
![]()
![]()
![]()
Ами така е права си според мен не е редно, но днешното поколение е такова.При днешните 13-14год да правиш секс е гордост и чрез него показват, че са големи.А всъщност са едни заблудени деца толкова объркани, че са готови и секс да правят.Така е сега и нищо не може да се направи колкото и неприятно да ни е.Мисля,че темата е подходяща защото ако прочетат повече мнения мойе и да се осъзнаят.
А и най-важното е, че още не са достатъчно подготвени и незнаят как да се предпазят и ако не успеят и направят някое детенце не могат да поемат отговорността.Да не говорим пък, че и телата им още не са се развили напълно.
![]()
![]()
ам аз на техните години не се чувствах готова
![]()
![]()
ти па за мнооо голяма ли се имаш
през третия косъм на десния крак ми е, за малолетни педермета и курвета
а, да - аре, у лево с тоя престорен морал, щото дразните![]()
КАТо се има впредвид че те са бадещото поколение би трябжалио да ти еПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ам и аз не се чувствах готова, то и те не се чувстват готови просто го правят защото е "модерно".
ауууу, това прозчува много апокалиптичноПървоначално написано от mariq_90
ей сега отивам да даря сперма, за да се родят много умни пауърчета
дъ фючър ис сейвд !![]()
awe osven ciganetata nikoi po4ti ne se 4uka na 11,12 mamka ti tupa. ti si vinovna 4e se 4ukat na tolkova rano, ne sa se nau4ili ot tehnite povqrvai mi. kvo se prai6 na mn opraven deba i avtora na tema deba! _)_
Абе ти тъп ли си или да бе?Това е бъдещето на България и да чукат се твърде рано дори и да не вярваш.Като не са получили необходимото възпитание вкъщи си правят квото си искат.Такива теми са важни и трябжа да се говори за тях!!!Първоначално написано от Анонимко
дрън-дрънПървоначално написано от nejnoto mace
бъдещето на България са млади, интелигентни и образовани хора
а тия са просто масата общаци, които ще ни обслужват![]()
Бегай ще спечелиш 150 лева и шоколадче!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Light The Universe
аре им измислиме един дис на тияПървоначално написано от sexi______
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!