- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Maa vi za ko napuskahte tolkoz mnogo temi bez nikuv smisul..
AAAAAAAAAAAAAA???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото не могат да мислят!Първоначално написано от Анонимко
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от A_Loving_Girl
6e zema edna lujica da razburkam malkoto im mozuk barem sa porazdviji malko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az iskam.....
шшшш ее разклатеняци как е
Ei tupako vij ko napravi s toq forum ve! stana su6tiq guz kato tebe!Първоначално написано от bniggaz
Само като ти видя малоумния ти аватар и мога да си създам мнение за тебе ....а пък за тва приятелчето ти,дето флуудва тука нямам коментар,няма толкова силни думи,с които да опиша такова същество !!Първоначално написано от vakarel
Първоначално написано от Verminaard
Forum4eto si be6e mnogo gotino predi da se namesi toq smotan kompleksar bniggaz...smotanqk odi da osira6 drugade!
в русия съм , в русия съм
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от sinful`girl
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ko 6te6 na lunata idi ne me ebe! tupakПървоначално написано от bniggaz
ТАЯ ТЕМА НЕМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ
Напротив има поне си изливаме яда над вас!Първоначално написано от bniggaz
1) 'Щото нема достатъчно санкции явно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
2) Немат си друга работа и тук им е паднало. За спамене и флуудене е идеален този форум, защото явно винаги има кой се върже. Пробвай да пуснеш подобна тема в един форум от профила ми, примерно, да видиш колко ще "живее" там, също и какво ще последва за теб.
3) А защо не?....
kato 4e li tvoite vsi4kite sa mnogo smisleniПървоначално написано от bniggaz
![]()
Това бях аз, btw.Първоначално написано от Анонимко
Be az 6to ne zema da sa regna bez tui ve4e 200 mneniq imam tuka![]()
i gotovo az sum ve4e
хахаха написал ТОЛКОЗ - еваля страОоотен си
Първоначално написано от bniggaz
Пффф смотаняк сигурно си на 13 и нямаш ко друго да правиш освен да спамиш тука...
МИНДЖА СИ МИ ТИПървоначално написано от sweety*
Говори на български а не на циганскиПървоначално написано от bniggaz
ако не разбираш викни баща ти , аааа верно той па не мое да чете да го е ба в циганина
Ски как говори за собствения си баща..ти срам нямаш ли бе-да обиждаш ваш'те...пфуууПървоначално написано от bniggaz
Препоръчителен родителски контрол!