Moderated:Имам херпес на устата, а имам среща с момче
Здравейте на всички.
Значи, едно момче ме покани събота на кино, и аз приех нали, и каза, че допълнително ще се разберем кога, къде и в кое кино)
До тук добре.
Ама имам два проблема 1) Излезна ми цирей (мисля, че се казва) на горната устна и е такова като мехур, в момента е по-малък мехура и няма как да го спукам с игла, защото не е нарастнал добре за сега.
Ще изчакам да видя до утре дали ще е по-големичък от сега и да го спукам. А като го спукам, с какво да го намажа, за да изчезне раничката (евентуално ако се появи)?
2) Споделете някаква тактика за съблазън на момче, че не знам моите дали ще подействат
Иначе съм симпатична девойка, но с което и момче да съм, супер много умирам от страх, че ще види някоя "по-добра от мен" (по-красива, по-умна, по-интелигентна, с по-красиви очи от моите, по-висока от мен и т.н) и така супер много се сдухфам, въпреки че вярвам в себе си, но не на 100%
А и не съм имала много гаджета, но всички, с изключение на един, бяха супер свестни, и може би защото този един ме замени за "по-добра" от мен и това е оставило отражение на психиката ми