- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е това...
Значи... имам си приятелка която наистина много обичам... бях на море след бала ни на Слънчев Бряг и едната вечер се натискахме (бях трезвен да отбележа) с едно момиче от класа ми което от доста време има чувства към мен, мислех си че няма да ми пука след тфа но ето на - започна да ме гложди съвестта, да кажа ли на приятелката ми тоест да бъда напълно откровен с нея или да си го запазя в тайна... А иначе към тфа момиче нищо нямам, просто за развлечение го направих ... помогнете ми че нз кфо е правилно да направя![]()
![]()
Според мен ако й кажеш това ще бъде най-честната ти постъпка спрямо нея. Ако наистина я обичаш според мен й кажи, макар и да рискуваш да я нараниш много, но ако стане нещо че ти се разсърди много и нещо започне да куца във връзката ви, ако пък тя наистина държи на теб, ще оцени това, което си направил за нея (т.е. ще оцени това, че не си премълчал, а си бил искрен с нея и не си я лъгал) и би трябвало да те разбере и да ти прости! Това е моят съвет, успех ти желая!
Еми от една страна ако и кажеш ще я нараниш, но пък ако тя разбере от някой друг ще се почувства още по измамена. Трябва да се замислиш какви са ви отношенията ти с нея и това как ще реагира. Но щом нямаш чувства към другата нетрябва да те е страх.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
да мен тфа най-много ме притеснява че няма да е същото като преди ако й кажа... нз за мен това не беше нищо, нз защо го направих и то не променя чувствата ми към приятелката ми по никакъв начин, може би просто ги засилва защото знам какво мога да изгубя... и сега да я изгубя заради тая простотия![]()
Не й казвай. Понякога прекалената честност излишно наранява хората. Все пак нищо сериозно не се е случило между теб и другото момиче... Това просто е възрастта, в която хората искат да се забавляват и понякога някой и друг невинен флирт дори разведрява нещата. Смело напред!![]()
4овек мисли преди да действа, знае6 ли?! Да си помилсил тогава! Ако наистина оби4а6 приятелката си, винаги преди да направи6 не6то 6те се сети6 за нея и това няма да ти позволи да прави6 глупости!!!
От колко време сте заедно? Според мен съвестта 6те те съсипе,а ако тя разбере от друг - съу4еници твои....и т.н. ...6те е ужасно...КАжи й , поне 6те ти е урок следва6тия път да МИСЛИ6!
И я поясни, какво зна4и "настискахме се"?!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
!! !! !! !!Първоначално написано от Shadowscape
Ей така ->
За това запази тази тайна за себе си и се надявай онази от (бившия) ти клас (или някой друг) да не раздуе какво се е случило между васПървоначално написано от Shadowscape
Ами,по-добре й кажи.Така има вероятност да ти прости.Иначе,ако научи от някой друг?Колкото и късно да е ще се обиди много...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ами преди малко й казах за какво става въпрос и в момента сълзите си текат... не знам, отвратително ми е, че я нараних така и че съсипах всичко, но като съм глупак, ще си понасям последствията...
pravilno si i kazal... 6te q boli, da, no mnogo po-malko ot kolkoto ako go razbere ot dryg
не, тя от друг нямаше как да разбере ... въпроса е че на мен ми беше много гадно, все едно съм я лъгал, ама като се замисля направих грешка че й казах но както и да е, станалото - станалоПървоначално написано от your_fantasy
![]()
4ista iznevqra si e ako pita6 mene, no dr e vaprosa 4e ako q obi4a6e nqma6e i da si pomisli6 za takova ne6to!!! zamisli se nad 4ustvata si. mn 6te q narani6 ako i kaje6 no ti izbira6,dali da jivee6 v laja ili bez neq moje bi![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Изневяра си е.
По-добре не и казвай.
Тъпо копеле.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up