V moment mie mn kofti i m se strahuvasm da ne izpadna v nqkoq depresiq , za6toto edvam uspqh da izlqza naskoro ot edna takava......Mn sum 4uvstvitelna , i ni6to ne moga da napravq, za da ne se zatvarqm v sebe si sled kato nqkoi me e naranil .V4era skusah s gadjeto si.....Toi be6e po- golqm ot men, mil, vnimatelen,seriozen i misle6e zxa sex ne pove4e ot vseki na 20....No v4era toi me popita dali na men ne mi lipsva nqkoe staro gadje...az kazah"ne"...az go pitah su6toto i toi kaza 4e ne mojel i NE ISKAL da zabravi staroto si gadje....bil go obi4al ( te nqma veroqtnost da trugnat pak).....I e bil s men samo zatoto e imal nujda da bude s nqkoi (ne si mislete 4e mu e bilo samo za sexa, za6toto az sama se uverih v tova...ako mu be6e samo za tova 6te6e da si go poiska 100 puto dosega)...Toi naistina e izpulnene s tolkova nejnost, 4e naistina ima nujda ot 4ovek do sebe si, na koito da q darqva Gadno mi e 4e vs svur6i, to4no kogato be6e nai- hubavo( toi nikoga ne be6e govoril za biv6ata si.....No naistina az ne moga da buda s nego, kato znam 4e si misli za druga Hodihme mesec i polovina i ne6tata ne bqha mn seriozni vse o6te ( t.e ne se vijdahme absolutno vs den, da hodim absolutno navsqkude zaedno.)....4udq se dali postupih pravilno kato kazah 4e...."e mn malko veroqno otnovo da se vidim pak" Dali da ne produlja vs zapo4nato?I pls mi kajete kak da ne izpadna pak v nqkoq depresi?Za6toto tva e vtoroto mom454e s koeto kusam, zaradi stari gadjeta