- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Не! защото е като в Сервиз..Пълна е с части от машината...всичко си има което ми трябва![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
След ремонта стаята ми стана,точно такава,каквато си я исках.Само бюрото и стола за него искам да се смени,както и телевизора и може би пердетата.Иначе уникалното и са тапетите - на оранжеви вертикални ленти - много е уютно....не че се хваля![]()
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Обожавам стаята си,подредена е така както аз искам.Имам достатъчно свободно пространство...Направо си е супер-любимата ми стая в апартамента...![]()
![]()
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Харесвам я и постоянно я променям - като че ли стените са се сближили откак открих манията cи да лепя всякакви неща върху тапетите.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Haresfam si q oba4e iskam da q boqdi6a v 4erno![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Ем моята стая е горе долу средна по размер и са пада по средата на къщата.Така че всеки минава през нея да ма "провери".Бих искал да е по малка и на по скътано място с ключ на вратата.
Последно време изкрейзвам и ми идва да взема да я срутя, но факта че не ми се дават пари за тапети, латекс и тн, като и без това ще и се прави ремонт до 1 година сигурно, ме кара да чакам.. НО определено след ремонта ще накарам наще да я оставят с напълно бели стени за да мога да правя с нея каквото си поискамСъщо и като си купя drum set-а ще трябва да си набавя отнякъде плакати на групите които слушам и по възможност - да си сложа неонови лампи, най-добре лилави, телевизор не ми трябва, имам си комп = музика + всичко..
ех мечти![]()
Стаята ми ме кефи... мн яко е напраена... само че е мн малка... няма място да се обърнеш... (дори и да е подредена..) така.. че ако можеше да е малко по-голяма щеше да е супер![]()
Харесвам си стаята,много е светла и изглежда просторна,но няма да е зле да подменим леглото,че колко му е някоя сутрин да се събудя на земята сред куп дъскиСигурно другия месец ще сменяме тапети ии ше стане райско кътче^^
има много неща които бих искала да променя в стаята си,но проблем ми е че я деля с брат ми,но за щастие няма и месец и той заминава в софия да учи и тя ще бъде на мое разположение и доколкото имам възможност ще
я променя
най-много искам да си боядисам тапетите в зелено и да сменя килима,пердето и завивките на леглото(в зелено)само незнам какво ще превя с леглото на брат ми защото наще едва ли ще ми дадът да го махна и на негово място да ми и сложат тоалетка,но ако трябва ще сменя и няговите завивки
е това искам най-много и остава само да се надявам да стане
Амиии мойта е съвсем новка и свежаминалото лято по-това време си я боядисах в бебешко розово и бебешко лилаво
много си я харесвам и не я споделям с никой
самоче не е довършена
![]()
Искам си плазмено телевизорче и голяма хубава секция на която да си сложа колекцията от лакове и сувенири от 2000г до сега ще стане сладко,искам и да си преместя бюрото....
Та кой ще ме финансира????????![]()
![]()
харесвам я, искам само да лакирам наново гардероба и да си закача няколко етажелки. но иначе супер й се кефя, защото сама си правих повечето неща в нея.
ehhhhh...mi staqta mi e novi4ka (predi 1 godina se nanasqhme tyk i pravihme osnoven remont) ama...iskam da q promenq nap1lno...sega stenite sa j1lti,parketa sin,imam buro 2 legla edin 6kaf garderob o6te edin 6kaf samo 4e toi e s 4ekmedjeta i ne6to kato sekciq.s 2 etajerki i nqkolko 4ekmejeta...ne si q haresvam i trqbva da q delq s brat mi...nqmam terasa i t.n.
iskam taq staq da ostane za brat miqa p1k az da se zaselq v spalnqta na na6te a tq e sre6ty na6ta samo 4e ima terasa i stenite sa zeleni.ne e obzavedena o6te taka 4e...stenite kakto sa si zeleni iskam grafiti na stenite...po to4no samo na ednata stena.Iskam tavana da si go boqdisam pak v zeleno ama po t1mno ot stenite iskam edno po golemi4ko leglo golqmo ogledalo,toaletka,iskam da ima nqkolko etajerki ama nqkak si da sa kato kytiiki za stenata samostoqtelni iskam s16to po-golqm garderob masa za kompa-are kompromis byroi edno 6kaf4e o6te iskam pl1tni zavesi v zeleno ili vertikalni 6tori ama po-dobre zavesi na ednata stena taq deto 6te e sre6to legloto iskam da si sloja poster4eta na lybimite mi grypi4ki pevci i na john cena nai ve4e
i mai e tva a terasata i tq e kam staqta 6te si q 6paklovam 6te q boqdisam v zeleno 6te si smenq parapeta v ne6to zeleno pak i plo4ki zeleni iskam i vidqh v edno spisanie edin stol mn interesen nqkak si kato lylka ama ne to4no iskam dva takiva i edna masi4ka podxodq6ta za kafenca...i iskam da sloja tam edna palma na maika mi mn mi haresva i visq6ti lampi takiva
za mene tva e idealnata staq ama kak ne se setih predi 1 godinasamo 4e tova sigyrno 6te ostane v sverata na me4tite za6toto brat mi dalgo 6te si sedi tyk a na6te ne6tat i da 4uqt za otkazvane ot spalnqta
![]()
Ми предпочитам да има някое момиче с мен в стаята ...\
/
Out of control
Ами моята стая се нуждае от ремонт и скоро ще има такъв и аз много се радвам.![]()
mi az si q haresvam ama ne bih imal ni6to protiv ako na stenata se poqvi ne6to kato avatara ili podpisa mi
еми тя сега стаята си я мразя,щото е в ремонт![]()
Оба4е,преди беше много хубава,вси4ки искаха да имат като мойта.беше във светли тонове...зелено,жълто,а леглото беше оранжаво
бе хубава беше...Ама сега ми направиха скици как ше изглежда новата
във 4ервено и бяло ли бежаво
решение на майка ми,щото тя моите вси4ките ги отхвърли
![]()
е дано е хубава като стане готова
![]()
ще я опраям , че е ебати бардака не ме кефи
Определено не ми харесва, но ще издържа до другата година за ремонтаВ момента стените са някви такива жълтеникави..аз искам нещо от сорта на синьо или лилаво. Ново бюро специално за компютъра няма да е лошо.. Паркета неминуемо ще се сменя догодина.. Бих искала да разместя някои неща..като например секцията и гардероба..а и на леглото може да му се намери друго място...
![]()
Things will never be the same again
супер си е ,обаче ми трбва ново легло
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
В момента я харесвам,но скоро ще сменям мебелите и въобще всичко по мой вкус и ще стане супер.
<3 ^^
ем, нямаше да е зле да можеше да е малко по-голяма, защото сега няма място за велоергометъра и стои пред врататаиначе си я харесвам, сама ъм правила повечето декорация и ме радва...лееко бие към готик, но бива
![]()
Абе стаята ми е яка.Искам само ново бюро и стол и етажерката. Също една мивка ако може.. и ще съм напълно доволен.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
:P ами ние сега си взехме нов апартамент и ще си направя 4исто нова разли4на стая \/
![]()
мисля да е в бяла и 4ерно на ленти,да има голям гардероб с огледало,много шкаф4ета,двойно бюро (за компютъра и у4ебниците)иии още не съм измислила вси4ко!
тоо докато се построиии
![]()
Мии в тая новата бих променила цветовете..щото сега е жълто и зелено и няк'во много детско..бих искала да е бежаво и зеленои да е малко по-голяма
аа..и щорите да не са толкова тъмно зелени
![]()