.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 191

Град
    Sofia
    Не! защото е като в Сервиз..Пълна е с части от машината...всичко си има което ми трябва
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен
    След ремонта стаята ми стана,точно такава,каквато си я исках.Само бюрото и стола за него искам да се смени,както и телевизора и може би пердетата.Иначе уникалното и са тапетите - на оранжеви вертикални ленти - много е уютно....не че се хваля
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Обожавам стаята си,подредена е така както аз искам.Имам достатъчно свободно пространство...Направо си е супер-любимата ми стая в апартамента...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Харесвам я и постоянно я променям - като че ли стените са се сближили откак открих манията cи да лепя всякакви неща върху тапетите.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Haresfam si q oba4e iskam da q boqdi6a v 4erno

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Ем моята стая е горе долу средна по размер и са пада по средата на къщата.Така че всеки минава през нея да ма "провери".Бих искал да е по малка и на по скътано място с ключ на вратата.

Последно време изкрейзвам и ми идва да взема да я срутя, но факта че не ми се дават пари за тапети, латекс и тн, като и без това ще и се прави ремонт до 1 година сигурно, ме кара да чакам.. НО определено след ремонта ще накарам наще да я оставят с напълно бели стени за да мога да правя с нея каквото си поискам Също и като си купя drum set-а ще трябва да си набавя отнякъде плакати на групите които слушам и по възможност - да си сложа неонови лампи, най-добре лилави, телевизор не ми трябва, имам си комп = музика + всичко..
    ех мечти

Град
    Варна
    Стаята ми ме кефи... мн яко е напраена... само че е мн малка... няма място да се обърнеш... (дори и да е подредена..) така.. че ако можеше да е малко по-голяма щеше да е супер

Харесвам си стаята,много е светла и изглежда просторна,но няма да е зле да подменим леглото,че колко му е някоя сутрин да се събудя на земята сред куп дъски Сигурно другия месец ще сменяме тапети ии ше стане райско кътче^^

има много неща които бих искала да променя в стаята си,но проблем ми е че я деля с брат ми,но за щастие няма и месец и той заминава в софия да учи и тя ще бъде на мое разположение и доколкото имам възможност ще
    я променя
    най-много искам да си боядисам тапетите в зелено и да сменя килима,пердето и завивките на леглото(в зелено)само незнам какво ще превя с леглото на брат ми защото наще едва ли ще ми дадът да го махна и на негово място да ми и сложат тоалетка,но ако трябва ще сменя и няговите завивки
    е това искам най-много и остава само да се надявам да стане

sladkish_14
    Guest
    Амиии мойта е съвсем новка и свежа миналото лято по-това време си я боядисах в бебешко розово и бебешко лилаво много си я харесвам и не я споделям с никой самоче не е довършена

Искам си плазмено телевизорче и голяма хубава секция на която да си сложа колекцията от лакове и сувенири от 2000г до сега ще стане сладко,искам и да си преместя бюрото....
    Та кой ще ме финансира????????

Guest
    харесвам я, искам само да лакирам наново гардероба и да си закача няколко етажелки. но иначе супер й се кефя, защото сама си правих повечето неща в нея.

ehhhhh...mi staqta mi e novi4ka (predi 1 godina se nanasqhme tyk i pravihme osnoven remont) ama...iskam da q promenq nap1lno...sega stenite sa j1lti,parketa sin,imam buro 2 legla edin 6kaf garderob o6te edin 6kaf samo 4e toi e s 4ekmedjeta i ne6to kato sekciq.s 2 etajerki i nqkolko 4ekmejeta...ne si q haresvam i trqbva da q delq s brat mi...nqmam terasa i t.n.
    iskam taq staq da ostane za brat miqa p1k az da se zaselq v spalnqta na na6te a tq e sre6ty na6ta samo 4e ima terasa i stenite sa zeleni.ne e obzavedena o6te taka 4e...stenite kakto sa si zeleni iskam grafiti na stenite...po to4no samo na ednata stena.Iskam tavana da si go boqdisam pak v zeleno ama po t1mno ot stenite iskam edno po golemi4ko leglo golqmo ogledalo,toaletka,iskam da ima nqkolko etajerki ama nqkak si da sa kato kytiiki za stenata samostoqtelni iskam s16to po-golqm garderob masa za kompa-are kompromis byro i edno 6kaf4e o6te iskam pl1tni zavesi v zeleno ili vertikalni 6tori ama po-dobre zavesi na ednata stena taq deto 6te e sre6to legloto iskam da si sloja poster4eta na lybimite mi grypi4ki pevci i na john cena nai ve4e i mai e tva a terasata i tq e kam staqta 6te si q 6paklovam 6te q boqdisam v zeleno 6te si smenq parapeta v ne6to zeleno pak i plo4ki zeleni iskam i vidqh v edno spisanie edin stol mn interesen nqkak si kato lylka ama ne to4no iskam dva takiva i edna masi4ka podxodq6ta za kafenca...i iskam da sloja tam edna palma na maika mi mn mi haresva i visq6ti lampi takiva

za mene tva e idealnata staq ama kak ne se setih predi 1 godina samo 4e tova sigyrno 6te ostane v sverata na me4tite za6toto brat mi dalgo 6te si sedi tyk a na6te ne6tat i da 4uqt za otkazvane ot spalnqta

Град
    Bulgaria
    Ми предпочитам да има някое момиче с мен в стаята ... \/
    Out of control

Ами моята стая се нуждае от ремонт и скоро ще има такъв и аз много се радвам.

Град
    Изгубено
    mi az si q haresvam ama ne bih imal ni6to protiv ako na stenata se poqvi ne6to kato avatara ili podpisa mi

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    еми тя сега стаята си я мразя,щото е в ремонт Оба4е,преди беше много хубава,вси4ки искаха да имат като мойта.беше във светли тонове...зелено,жълто,а леглото беше оранжаво бе хубава беше...Ама сега ми направиха скици как ше изглежда новата във 4ервено и бяло ли бежаво решение на майка ми,щото тя моите вси4ките ги отхвърли е дано е хубава като стане готова

ще я опраям , че е ебати бардака не ме кефи

Град
    Психиатрична болница..
    Определено не ми харесва, но ще издържа до другата година за ремонта В момента стените са някви такива жълтеникави..аз искам нещо от сорта на синьо или лилаво. Ново бюро специално за компютъра няма да е лошо.. Паркета неминуемо ще се сменя догодина.. Бих искала да разместя някои неща..като например секцията и гардероба..а и на леглото може да му се намери друго място...

Things will never be the same again

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    супер си е ,обаче ми трбва ново легло
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

В момента я харесвам,но скоро ще сменям мебелите и въобще всичко по мой вкус и ще стане супер.
    <3 ^^

Guest
    ем, нямаше да е зле да можеше да е малко по-голяма, защото сега няма място за велоергометъра и стои пред вратата иначе си я харесвам, сама ъм правила повечето декорация и ме радва...лееко бие към готик, но бива

Абе стаята ми е яка.Искам само ново бюро и стол и етажерката. Също една мивка ако може.. и ще съм напълно доволен.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

:P ами ние сега си взехме нов апартамент и ще си направя 4исто нова разли4на стая \/
    мисля да е в бяла и 4ерно на ленти,да има голям гардероб с огледало,много шкаф4ета,двойно бюро (за компютъра и у4ебниците) иии още не съм измислила вси4ко! тоо докато се построиии

Мии в тая новата бих променила цветовете..щото сега е жълто и зелено и няк'во много детско..бих искала да е бежаво и зелено и да е малко по-голяма аа..и щорите да не са толкова тъмно зелени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си