.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 191
    Ami bih iskala cveta na stenite da e rozov(luda sam po toq cvqt ) bih iskala sa6to da e savsem malko po golqma i malka promqna v mebelite(po to4no garderoba )
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Абе по принцип стаята ми си е много яка .. ама от мн време искам да си взема едно фотиолче за пред компа ама понеже е малка и няя остане място да се минава и сега другата седмица ще си купя нов стол :P
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    бих си сменила леглото.. и компа
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Pays de la Loire
    Аз моята стая си я харесвам изцяло, 'щото е по мой вкус - сама се погрижих за интериора Е, ако след някой и друг ден ми прищрака нещо различно, естествено - ще направя промяната

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всъщност се гордея, с това, че съм жена, стаята ми е като кочина и смело си го признавам...
    Поклон пред теб
    we give it all.

Икам да си сменя цвета на стените. Преди мазилка такова бяло на сини петна издадени и сега сложихме тапети каквито майка избра Сега стята ми е бежова. И сега искам да си сменя тапетите и да си боядисам стята в много цветове. Примерно бели тапети и да напръскам отгоре с различни цветове. А за интериора никога не сме го сменяли. От 13 години е едно и също и само местата на леглата сменяме

Повече от фен
    Аз много си я харесвам моята барлога...аз съм си избирала всичко...и е баси яката

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами харесвам си стаята такава,каквато е.Стените са боядисани в зелено и синьо(2 по 2),има бюро с компютър,телевизор,секция, лиматик,легла,ракла,2 стола,паркет и др.Единствения недостатък е,че трябва да я деля с брат си

Аз много много неща искам да променя в стаята си... Само чакам лятото сега да дойде време за ремонт и почвам с изискванията... така и така не я деля с никого, само дете съм Иначе в момента кажи-речи почти нищо не си харесвам в стаята... Бели стени(като в лудница ), само се кефя на секцията, щото е по-раздвижена такава... със много яки завески, не с вратички... Другата ми екстра е собствения санитарен възел(честно в кенефа ми е по-уютно, щото е добре обзаведен )... А белите стени с много много яки плакати съм си ги разнообразила и навсякъде висят дискове... Тва е общо взето

Цитирай Първоначално написано от XeS-GirL
    Аз много много неща искам да променя в стаята си... Само чакам лятото сега да дойде време за ремонт и почвам с изискванията... така и така не я деля с никого, само дете съм Иначе в момента кажи-речи почти нищо не си харесвам в стаята... Бели стени(като в лудница ), само се кефя на секцията, щото е по-раздвижена такава... със много яки завески, не с вратички... Другата ми екстра е собствения санитарен възел(честно в кенефа ми е по-уютно, щото е добре обзаведен )... А белите стени с много много яки плакати съм си ги разнообразила и навсякъде висят дискове... Тва е общо взето
    За бюрото с компютъра и другите такива техники мисля че е ясну там няма кво да навлизам в подробности...

Искаааам нов килим по-як ааа скоро ще имам нова секция...хммм може би нов стол за компа....като изключим тези бъдещи подобрения си я харесвам много.Стените са розово-оранжеви щорите са вертикални на цвят сини имам си комп,TV,уредба и климатик и хамстери си имам :P мн ми е добре деля я с брат ми,но той учи в София и мн рядко се връща :P

ми да,харесвам си стаята,преди няколко месеца я променяхме и сега много ме кефи

Град
    sofiq
    в момента сме в ремонт и много яко ще ми стане стаята
    RUGBY is my life.Гатанки в мрака.

Всичко си е ОК само тапетите но скоре ще се отърва
    Бъди себе си..

стаята си деля със сестра ми и см задължена постоянно да търпя викове и крясъци!!! Иначе нищо неискам да пороменя освен за пълно спокойствие и тишина..................
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не .. определено не бих докоснал нищо по стаята си ... тамън съм я направил както исках ... напълно в японски стил
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Bikini Bottom
    малко е малка, но ми харесва. Не бих предпочел"хамбар" в който да няма кво да сложа, и да умирам от студ. уютна си ми е стаята, и си я харесвам. Винаги има кво да променчм, и постоянно го правя

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всъщност се гордея, с това, че съм жена, стаята ми е като кочина и смело си го признавам...
    Евала!
    Мойта е в почти същото състояние,даже май е по-эле в момента
    От няколко месеца.насам се каня да я оправя,ама..
    Бубооо а ти искаш ли и моята да оправиш
    [size=7][b][u]fosse cos

Един барбарон с една плазма и xbox пред него - козметични промени

иначе бих сменил къщата около стаята =D>

Град
    при мама
    Сичко бих променила.Сега сестра ми е в мойта стая (от 1 год )
    защото нейната е в ''ремонт''.И сега мн ама мн е тясно просто ужас
    ;]

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    В стаята си правя каквото поискам. Разместванията са най-чести, ремонтите по-рядко. Повечето неща аз си ги правя, като шкафчета, рафтчера, сега легло си сглобявам. Навсякъде съм нацвъкал лампи.

хм ... моята стая е синя с една дъга на стената ... и просто ми се вижда малко ксучно!Сега съм в една стая със сестра ми (19 год) и когато се изнесе ще убедя майката и бащатада я направим бяла и с рисунки .... нещо от рода на хора без лица и надпис "People always leave" една приятелка ми го беше казала .... и в самата стая бих оставила само телевизор, компютър и гаредероб, че даже може и без телевизор а другия вариант е цялата да бъде в плакати и надписи, и текстове на песни!
    Не виждаш ли как в очите ми вали...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Presley`n`Sum, бубо ще ти оправя стаята,нямаш никви ядове.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Под масата
    Ами аз си залепих старите маратонки на тавана с локтайт сега стаята ми наистина изглежда по-небрежна
    dance

As se radvam 4e ne delq staqta mi s brat mi .Ina4e nishto ne bih promenila.Imam si TV,kompjtur,vsi4ko koeto mi e neobhodimo.Golqma e,svetla(imam si 2 prosoreca),si4ko i e super.A i q podrejdam 4esto.Sushto i rasmestvam mebelite shtoto to vinagi ima nujda ot nqkakva promqna.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си