- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Ami bih iskala cveta na stenite da e rozov(luda sam po toq cvqt) bih iskala sa6to da e savsem malko po golqma i malka promqna v mebelite(po to4no garderoba
)
![]()
бих си сменила леглото.. и компа![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Whisskas
![]()
Поклон пред теб
![]()
we give it all.
Икам да си сменя цвета на стените. Преди мазилка такова бяло на сини петна издадени и сега сложихме тапети каквито майка избраСега стята ми е бежова. И сега искам да си сменя тапетите и да си боядисам стята в много цветове. Примерно бели тапети и да напръскам отгоре с различни цветове. А за интериора никога не сме го сменяли. От 13 години е едно и също и само местата на леглата сменяме
![]()
Аз много си я харесвам моята барлога...аз съм си избирала всичко...и е баси яката![]()
Ами харесвам си стаята такава,каквато е.Стените са боядисани в зелено и синьо(2 по 2),има бюро с компютър,телевизор,секция, лиматик,легла,ракла,2 стола,паркет и др.Единствения недостатък е,че трябва да я деля с брат си![]()
Аз много много неща искам да променя в стаята си...Само чакам лятото сега да дойде време за ремонт и почвам с изискванията...
така и така не я деля с никого, само дете съм
Иначе в момента кажи-речи почти нищо не си харесвам в стаята... Бели стени(като в лудница
), само се кефя на секцията, щото е по-раздвижена такава... със много яки завески, не с вратички... Другата ми екстра е собствения санитарен възел(честно в кенефа ми е по-уютно, щото е добре обзаведен
)... А белите стени с много много яки плакати съм си ги разнообразила и навсякъде висят дискове...
Тва е общо взето
![]()
Искаааам нов килим по-якааа скоро ще имам нова секция...хммм може би нов стол за компа....като изключим тези бъдещи подобрения си я харесвам много.Стените са розово-оранжеви
щорите са вертикални на цвят сини
имам си комп,TV,уредба и климатик
и хамстери си имам :P
![]()
мн ми е добре
деля я с брат ми,но той учи в София и мн рядко се връща
:P
ми да,харесвам си стаята,преди няколко месеца я променяхме и сега много ме кефи![]()
в момента сме в ремонт и много яко ще ми стане стаята![]()
![]()
RUGBY is my life.Гатанки в мрака.
Всичко си е ОК само тапетите но скоре ще се отърва
Бъди себе си..
стаята си деля със сестра ми и см задължена постоянно да търпя викове и крясъци!!! Иначе нищо неискам да пороменя освен за пълно спокойствие и тишина..................
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Не .. определено не бих докоснал нищо по стаята си ... тамън съм я направил както исках ... напълно в японски стил![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Евала!Първоначално написано от Whisskas
![]()
Мойта е в почти същото състояние,даже май е по-эле в момента![]()
От няколко месеца.насам се каня да я оправя,ама..![]()
Бубооо а ти искаш ли и моята да оправиш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Един барбарон с една плазма и xbox пред него - козметични промени![]()
иначе бих сменил къщата около стаята =D>
Сичко бих променила.Сега сестра ми е в мойта стая (от 1 год)
защото нейната е в ''ремонт''.И сега мн ама мн е тясно просто ужас![]()
;]
В стаята си правя каквото поискам. Разместванията са най-чести, ремонтите по-рядко. Повечето неща аз си ги правя, като шкафчета, рафтчера, сега легло си сглобявам. Навсякъде съм нацвъкал лампи.
хм ... моята стая е синя с една дъга на стената ... и просто ми се вижда малко ксучно!Сега съм в една стая със сестра ми (19 год) и когато се изнесе ще убедя майката и бащатада я направим бяла и с рисунки .... нещо от рода на хора без лица и надпис "People always leave" една приятелка ми го беше казала .... и в самата стая бих оставила само телевизор, компютър и гаредероб, че даже може и без телевизора другия вариант е цялата да бъде в плакати и надписи, и текстове на песни!
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
Presley`n`Sum, бубо ще ти оправя стаята,нямаш никви ядове.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами аз си залепих старите маратонки на тавана с локтайтсега стаята ми наистина изглежда по-небрежна
dance
As se radvam 4e ne delq staqta mi s brat mi.Ina4e nishto ne bih promenila.Imam si TV,kompjtur,vsi4ko koeto mi e neobhodimo.Golqma e,svetla(imam si 2 prosoreca),si4ko i e super.A i q podrejdam 4esto.Sushto i rasmestvam mebelite shtoto to vinagi ima nujda ot nqkakva promqna.
![]()