.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нови емошънки за скип!

цък тук Пиши че т'ва са нови емошънки за скаип тегля фаила стартирам го изписва ми да позволи ли на скъпе да ги ползва давам ок и пак не бачкат и ги няма в списака!?!?!

Честито! Току що ти хакнаха скайпа..
    Това е скрипт, който ще го усетят абонатите ти
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    в килера
    това е някаква тъпотия, след като пробвах да го инсталирам и автоматично съобщението "Hi, did you see new skype smiles ? you can download it here http://www.mafron.xxi.lt" се изпрати на всичките ми абонати... а аз се чудех защо толкова мн хора днес ми го пратиха

А не неговото е друго повярвай ми
    току що го разгледах какво прави и представлява.. гадничко е и мн досадно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е ко сега в краина сметка това се прави за посещения в саита ли? И няма емотиконки?

Супер фен
    Град
    в килера
    прави се за да се прецакаш и линка да се прати на всички... няма емотиконки... аз го дръпнах щото ми стана интересно че толкова мн хора ми го пратиха а то...

Хахаах
    Това което на мен прати един познат с цел да го пратя на някое момиче рапращаше "Аз съм курва" и сякакви си обиди.
    А бе демек може да затапиш тоя дето му го дадеш и постоянно го изписва и мн допсадно. Няма да е много приятно ако разпращаш 'искам да ти оближа анала' нали ;д;д;
    Махайте ако можете някак си. Не давайте да ползва скайп - от онастройките мисля, че би трябвало да се направи.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    И на мене много хора ми го пратиха,но аз още като се прибрах и видях,че 10 човека пращат едно и също съобщение ... Надуших за какво става въпрос. (Е,и един ми беше написал,че това е вирус,но ....абее... то.... )
    Incomplete..........

Forslor
    Guest
    По принцип трябва да сте доста наивнички ( пък вие сте повече от наивни и ... няма да ви обиждам ...МНОГО) за да цъкате наляво и надясно линкове пратени ви от неизвести юзъри в Skype. След като цъкнете линкчето сваляте :
    а) Троянец
    б) Вирус
    Или казано на кратко отваряте широко портите за да влезне които си поиска и каквото си поиска.
    Честито на печелившите. Не си мислете ,че цъкането на линкчето ... е толкова безобидно

http://www.kaldata.com/comments.php?id=22690&catid=3

Тва са пълни глупости.Просто не теглете.На изтеглилите честито, на тези който сега теглят и на тях
    Всъщност не е троянец а е по-скоро SPAM
    И на мен ония ден ми пращаха Правих свирки на Азис.Просто още се смея от тази щуротия.Някой ако има идея какво преставля тая програма и как работи да казва да пробвам и аз да си направя, да си разпространя форума ))

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Град
    S[]m3w|-|3r3 Ar[]uND N[]t|-|!Ng ; VNqK1dE V SvetA Na QkatA MuzIk@~>
    Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 12:34 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

По принцип трябва да сте доста наивнички ( пък вие сте повече от наивни и ... няма да ви обиждам ...МНОГО) за да цъкате наляво и надясно линкове пратени ви от неизвести юзъри в Skype. След като цъкнете линкчето сваляте :
    а) Троянец
    б) Вирус
    Или казано на кратко отваряте широко портите за да влезне които си поиска и каквото си поиска.
    Честито на печелившите. Не си мислете ,че цъкането на линкчето ... е толкова безобидно

a taka az ot samoto na4alo kato po4naha da mi gi razpra6tat teq typi linkove si znaeh btw. beztui ve4e q imah programkata za cvetni tekstova ama originalnata ot oficialniq sait a ne ot tiq s1mnitelni virusovi typi saitovo a sega seki da si tyrpi virysite,kato e glupav
    Love ryan Ross and Pete Wentz (h) 4ever{!}{!}{!}
    Panic! At The Disco + Fall Out Boy=lovee <3

-Jivot1t te precakva,jivot1t te ma4ka - Nqma li drug jivot ?!?-Emi nqma (moi biser )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си