.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Танци.... ?

Guest

Танци.... ?

Абе днеска се замислих... По принцип тренирам брейк и може да се каже, че съм от едни от най-добрите в БГ.. обаче това е единствения вид танц, който съм практикувал през живота си. Оттук идва въпроса - ами ако трябва да поканя някоя дама на танц? И грам не разбирам от тия бавните танци даже са ми супер смешни, ама си трябват... Та ако някой може да ми каже кои са основните или поне нещо да ме ориентира, че направо ме е срам

mi de da znam kakvo da ti kaja.TRugva myzikata,hva6ta6 devoikata s rucete za krusta i se naslajdava6 na momenta.Prosto sly6a6 myzikata i se dviji6 v takt pregurnal momi4eto

хахахаха да ти имам проблемите ахахахах!Еми като се има в предвид в кой век живеем,едва ли ще ти се наложи...
    Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck

Guest
    za6to puk da ne my se naloji.V diskotekata nakraq kato pysnat nqkoq balada...kude otiva6 ti moje bi

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз пък искам мъж, с който да си танцуваме танго Да... и да ме научи междувременно

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хаха като топ рок е ама млко по-бавно

ъъъ как се казваш?тъй де би-бой кой?кое крю си?

Клатиш се в такт и готово! Имам един приятел, който прави мн интересни неща като танцува на балада-хваща момичето за единия крак и то автоматично пада назад-като по филмите, ако се сещаш и главата почти опира в пода ! Това може и да не го пробваш! Както искаш си танцувай-то е все едно ходиш, само че въртиш малко в кръг! Веднъж като пробваш съм сиг, че няма да се притесняваш повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си