- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Биг Брадър иска смърт
Е, дойде ред и аз да се възмутя..
Та.. щракам си аз на ПиСи-то, търся си програмата на театрите и оперите, но явно не е толкова лесно да се намери в днес.бг или ир.бг и ще трябва да използвам гугъл. Както и да е, това са си моите "проблеми". Докато си цъкам и щракам попаднах на следната статия, която честно казано малко ме стресна:
Биг Брадър иска смърт
постепенното развитие на риалити формата става ясно, че нещата ще стават все по-дръзки и все по-интересни за милионите обикновени хора, следящи живота на себеподобните си по телевизията.
И ако досега беше въпрос на забавление, разочарование, срам, радост или кратка слава, то вече зрителят иска нещо повече.
Зрителят иска някой да умре.
Именно това може да стане факт, благодарение на продуцентските ръце на Endemol, фирмата създала Биг Брадър. Новият проект на Endemol се очаква да стартира в Холандия под заглавие The Big Donor Show.
Накратко: 37-годишна жена на име Лиза, неизлечимо болна от рак, ще трябва да реши на кой от трима млади кандидати за трансплантация на бъбрек да остави ценния си орган.
Всички те са в критично състояние на диализа и чакат донор, за да бъдат спасени.
Тримата кандидати трябва да спечелят симпатиите на умиращата, за да могат да бъдат избрани пред съперниците си. Публиката също ще помага в избора на умиращата и ще гласува с SMS, за своя фаворит.
"Шоуто" ще бъде излъчвано по холандската телевизия BNN.
Райнер Хофман, говорител на Холандската фондация за трансплантации, коментира: ”Това е скандал и не е по-добро от продаването на органи. Тези хора се възползват от хората в безизходна ситуация, за да продават забавление за други.”
В същото време холандската телевзия BNN се защити, като отговори, че това предаване е по-скоро опит да се обърне повече внимание на проблемите на хората, чакащи донор.
"Шоуто" стартира на 1 юни.
Dnes.bg
Пф.. Какво следва по дяволите?![]()
Хората съвсем изперкаха вече![]()
Заради това не гледам телевизия...
най-низкото забавление за масите... просто нямам думи докъде стига тази пошлост...![]()
Това е ужасно! До къде само може да доведе алчността на хората...
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
оф чудят се какво да измислят, за да се гаврят с хората... интересно ми е само на кой болен мозък ще му е интересно да гледа тва?
На мен примерно...и на още няколко милиона човека.Първоначално написано от zloto
Божее,Божее,Боже сами ще се унищожим!![]()
Light The Universe
Дано да не е истина това...
Каквото и да става, колкото и болни хора да има, не трябва това да го превръщат в "шоу", не трябва да търсят някаква печалба от това!
А тея зрители...Вместо да гледат болните хора и да решават кой от тях заслужава да живее, защо по - добре не се направят смс-линиии за вски един нуждаещ се и да се изпращат там смс за набиране на средства, да може всички да оцелеят...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ей за това избягвам да гледам просташки предавания. Когато вие ги гледате стимулирате простотията. След като масата хора гледат тъпотиите Биг Брадър може да се очаква, че скоро и ние ще имаме подобни предавания.
оле тва си е направо гадно и гнусно..що направо не им дадът по един пистолет, не ги вкарат в къщата и да ги чакаме да ги гледаме как ще се изтрепан "наживо"![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
да,знам.и аз се натъкнах на това в нета.ами какво да кажа...аз лично отдавна съм се убедила,че "Биг Брадър" е пълна помия.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Съгласна съм, че това вече наистина е прекалено.Те едва ли не решават съдбата на тези хора или по-точно само на един.
А пък и зрителите да гласуват.Идеята хич не ме кефи.
Мретеее ай лове биг брадър ай лове вино и са съв пияяяннн!!!Хитлер е жив
Явно, за да им е интересно на някои, ще измислят и по какъв начин да се самоубиват в Биг брадър, докато не остане един, който да го застрелят накрая зрителите... Пълни изродщини са тези шоута...
Леле, ама това е нечовешко...
Супер жестоко е...![]()
![]()
Тея хора са супер изродииии![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Преди една-две години четох статийка в Хай Клуб за риалити шоутата по света.
Тогава ми стана супер гадно щото бяха описани супер ужасно.
Примерно(до колкото си спомням) в Китай(май беше) някакъв човек го вкарват в празна стая (уж че е отвлечен),събличат го и го карат да лепи там някви писма ли кво беше (не помня казах).
И всичко това е снимано с камери и хората се радват там , А ЧОВЕКЪТ ДОРИ НЕ ПОДОЗИРА!
Е..... това което прочетох сега![]()
jestooooooooooooooooooooooooooooooko se sumnqvamvqrvate na vsi4ko koeto leti.. aide sega
![]()
![]()