V moment mie mn kofti i m se strahuvasm da ne izpadna v nqkoq depresiq , za6toto edvam uspqh da izlqza naskoro ot edna takava......Mn sum 4uvstvitelna , i ni6to ne moga da napravq, za da ne se zatvarqm v sebe si sled kato nqkoi me e naranil .V4era skusah s gadjeto si.....Toi be6e po- golqm ot men, mil, vnimatelen,seriozen i misle6e zxa sex ne pove4e ot vseki na 20....No v4era toi me popita dali na men ne mi lipsva nqkoe staro gadje...az kazah"ne"...az go pitah su6toto i toi kaza 4e ne mojel i NE ISKAL da zabravi staroto si gadje....bil go obi4al ( te nqma veroqtnost da trugnat pak).....I e bil s men samo zatoto e imal nujda da bude s nqkoi (ne si mislete 4e mu e bilo samo za sexa, za6toto az sama se uverih v tova...ako mu be6e samo za tova 6te6e da si go poiska 100 puto dosega)...Toi naistina e izpulnene s tolkova nejnost, 4e naistina ima nujda ot 4ovek do sebe si, na koito da q darqva Gadno mi e 4e vs svur6i, to4no kogato be6e nai- hubavo( toi nikoga ne be6e govoril za biv6ata si.....No naistina az ne moga da buda s nego, kato znam 4e si misli za druga Hodihme mesec i polovina i ne6tata ne bqha mn seriozni vse o6te ( t.e ne se vijdahme absolutno vs den, da hodim absolutno navsqkude zaedno.)....4udq se dali postupih pravilno kato kazah 4e...."e mn malko veroqno otnovo da se vidim pak" Dali da ne produlja vs zapo4nato?I pls mi kajete kak da ne izpadna pak v nqkoq depresi?Za6toto tva e vtoroto mom454e s koeto kusam, zaradi stari gadjeta
и на мен ми се е случвало да ходя с някоя само заради това че искам да забравя някоя предишна. Гадно е но така по лесно може да забравиш някой. Колкото до твоя човек- щом ти е казал че те използва не виждам смисъл да си с него освен ако не си сигурна в това че може да промениш нещата (въпреки че не ми се вярва). За теб мисля че ще е по добре да си далеч от него, колкото по- бързо го разкараш толкова по- малко ще страдаш.
Трябва да оцениш неговата искреност - много малко са мъжете, които биха си признали, че все още се борят със старите призраци, макар и да не им се отдава; повечето просто щяха да те използват и толкова. Наистина, вярвам, че не ти е било никак приятно да чуеш, че той все още има чувства към друга, но според мен ако наистина го обичаш, можеше поне да опиташ да му помогнеш да я забрави. Каквото и да ти говори той, времето бавно, но сигурно заличава спомените и ако ти си до него през това време, той със сигурност ще я забрави. Казваш, че иначе той е момче с прекрасни качества, замисли се дали си струва да го изгубиш само заради един спомен...
...
Не ги разбирам тея работи.
Ходите, обичате се, всичко е прекрасно и всеп ка той мисли за една друга с която аз лично се съмнявам че му е био по-приятно отколкото с теб. Не мога да разбера хора, които не знаят какво искат. Как може да мислиш за старата си при положение, че всичко друго е наред. Да вярно е че в любовта хората искат това което не могат да имат, но да си пропилееш щастието заради това че си си мислил за момиче което не може да е с теб е меко казано малоумно.
От думите ти разбрах че всичко във връзката ви е перфектно. И точно в това е проблема. Връзката ви явно е вървяла по инерция. На него му е скучно. Той иска да има емоции в любовния му живот. Иска да усеща тръпка, билка любов и т.н. А при вас всичко е било спокойно.
Моят съвет е да се пробвате пак. Но този път гледай да му е по-интересно.
ami sled porednata neuspe6na vruzka sledva...nqkoq uspe6na. misli za tovai na nego edva li mu e bilo lesno da ti go kaje no pone e bil iskren. 6tom q obi4a nqma kak da tse zaedno. no ako tolkova durji6 na nego moje da ste fr
Mi nie hodim ot mesec i pol...i naistina vs e ( be6e ) perfect...No Ot dumite mu "AZ NEISKAM DA Q ZABRAVQ" az razbiram 4e i da iskam ne moga da mu pomogaa....te sa bili hodili 1 godina....bili sa si purvite sex partiori i t.n....A 3 godini po kusno toi vse o6te q obi4a i kaza 4e vzaimno se revnuvali i imali sranna vruka ( emoconalna)...Predi mi be6e kazal 4e sa samo friends i se vijdat ot vreme na vereme....Tq hodi s drug.....Napravo kato s e zamislq mi stava gadno za nego.....za6toto ne moga da si prdstavq 3 god da obi4a6 nqkoi i da ne moje6 da si s nego Abe napravo mi nastruhvat kosite!....Toi se pak me haresva v tva sum ubedena...no samata misul za neq 6te me boburka....pls kajete kakvo bihte napravili vie?Da go zali4ite ili da se opitate da zali4ite neq.....Ima i o6te 1 problem....toi razbra 4e sum devstvena i kaz 4e ne iskal da mi e purviq, za6toto ne go zaslujavam ...koeto zna4i 4 evruzkata ni nqma nikakvo bude6te ( moje bi)...kakvo bihte naprvili
Ако го обичкаш и мислиш, че имаш шансове да го задържиш и да породиш истински чувства у него, просто не знам какво го мислиш. Попитай го дали е имал някакви чувства към теб. Ако за месец и половина не са възникнали в него каквито и да са цувства по добре се откажи. Колкото по-рано се разделите, толкова по-малка ще е и болката от раздялата.