.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

На колко години е бил/а вашия/ата приятел/ка когато..

На колко години е бил/а вашия/ата приятел/ка когато е правил/а секс за първи път?
    Питам защото сега разбрах,че една приятелка е правила секс за първи път едва в 1 клас!?!
    ЛЕЛЕ МАЙКО!!
    Верно че тя е нещо..нз как се казва,но има много,страшно бързо развитие и има мензис от 7-8 годишна и от тогава някъде носи сутиен и изобщо мнооооого е напред с развитието!!
    Но в първи клас и секс!!Тя,че е курва курва е,защото всички момчета де що има в махалата ги е минала по веднъж,че сега ги и завтаря,но...

та я ако може отговорете на въпроса:На колко години е бил/а вашия/ата приятел/ка когато е правил/а секс за първи път?
    и изкажете мнение за това което казах току що!
    п.п.темата не е ебвака,и аз в момента съм шашната досега не съм си и помисляла,че дете на 7- годинки може да мисли за такива неща камоли да ги ПРАВИ?!?!аз сега съм на 13 и още не съм имала приятел,а тя на 7 вече секс е правила малеле на къде отива света...?!?...

виж това http://pinchi-love.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php Търсят се модове!!

Мисля, че 17.
    А ти от къде си сигурна, че това дете не те лъже?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ами тя е доста как да кажа безрасъдна или..абе изобщо не мисли когато говори и си казва всичко което правила.Пък и съм много добра приятелка със сестрата на момчето което я е отворило и тя ми каза.

виж това http://pinchi-love.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php Търсят се модове!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    първият му път беше с мен и е някъде около месец преди да направи 21 години.

^^puh4e^^
    Guest
    Po nekvi grubi iz4isleniq.....16

тфа лапинци ( френдката ти ) лъже ве муци
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

Guest
    На 16 100% сигурен с мен съотвтно и аз със нея

Голям фен
    Ми моята на 17, ако е казала истината

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    първият му път беше ... някъде около месец преди да направи 21 години.

Първия път на приятеля ми е бил няколко месеца след като е направил 21 ;) Само с разликата, че не е било с мен за т'ва сложих точки там :)

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хахх моя приятел в 6-ти клас е правил секс за пръв път,т.е на 12-13 години ахах като ми каза щях да припадна.

А иначе по въпроса на авторката-Може и да те лъже тази твойта фр.,за да изглежда "по-готина" в очите ти хах,а ако наистина е правила секс в 1-ви клас,представям си в 12-ти на какво ще прилича

Град
    Plovdiv
    Аз пък сега ще ставам на 18 мойта на 17 и още не сме мерак голям има ама майка и я е предупредила досетливо че никакъв секс още не позволява, нищо че сме вече повече от 3 месеца заедно
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Град
    София
    Моят сегашния на 13.. А един бивш на 12...
    Вие на хероин ли сте бе?

lalalalalalalalallalalala
    Guest
    тя беше на 15 аз бях на 13 на 1 нова година(за пръв пат не бях с наще ).ходехме някаде около месец и после на ножа година опааааа........

Мега фен Аватара на koalka
    И двамата бяхме девствени, демек и той беше на 15 и половина, гонихме 16...
    А и за момчетата не е нормално на 12 според мен.А това за 7-годишната...нямам думи, ако е истина.

Доколкото ме е информирал - на 14 . Може да е послъгал малко де каца че даже не помни името на момичето или просто иска да не знам щот мога да я познаам

Моят - на 18 или 19, било е около завършването.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами сегашния ми приятел...ммм..почти на 16

tq beshe na 16 , az syshto ..

Град
    Sofia
    Хора имам чувството че ако някой ви каже че го е правил докато е бил в утробата на майка си докато баща му я е чукал вие ще му повярвате!!!
    Стига глупости на 7!!! Това да не ти е бащиния!!!
    Иначе сегашната ми приятелка на 13 го е направила за първи път, даже като си помисля ми става кофти, не че аз лично не съм бил със 13 годишна когато бях на 19, но определено го има факта че някои момичета по-бързо съзряват от съученичките си!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    някои момичета по-бързо съзряват от съученичките си!!!
    ...и после питат по форуми дали са бременни. Има такива, но са 1 на милион. Това, че някоя има цици, не я прави узряла за подобни отношения.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

tva 4e nqkoi si mislat 4e kat imat p***i i ve4e sa gotovi za men ne e normalno i mislq 4e e glupavo da pravi6 sex kogao si.. o6te dete. ti kato na 20 god ve4e si opital vs i vs znae6 za sexa natatyk kvo 6a prai6.. dori nqma da ti e int na napravi6 da opita6 ne6ty novo
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Град
    София
    Тъкмо навърши 19. Аз пък още бях на 18. И на двамата ни беше за първи път \/
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    На 13. Или 12. Не съм много сигурна.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

xaxa tuz na 7g nevuzmojno....
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest

Re: На колко години е бил/а вашия/ата приятел/ка когато..

Мисля че на 14- 15
    Чувал съм за секс и при по малки но се съмнявам. Според мен те баламосва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си