- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет..
Откакто се разделих с нея много се промених.Затворих се в себе си, нямам никакво настроение за нищо.Просто не мога да се позная, това не съм аз.Обещах си никога повече да не се влюбвам.Искам да я забравя,но не мога, защото сме от едно училище и всеки ден я виждам и за капак се тормозя още повече като си пишем в скайп.
Razdelili ste se.Neznam pri4inata,no qvno tova e bil kraq i trqbva da go priemesh.Trqbva da mine vreme,ne moje prosto ei taka da q zabravish.Tova e normlano.Otna4alo vinagi e gadno.Sled vreme shte srshtnesh drugo momi4e.Samo ne se zatvarqi v sebe siTo4no sega e momenta,v koito trqbva da se razseivash,da ne mislish za neq,izlizai s priqteli,razhodki.Tova pomaga.Pyk i toku vij si sreshtnal nqkyde novata si lubov.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
като за начало я блокирай в скайпа,избягвай я, дори да те срещне да ти говори нещо мрънкай и най важното напий се![]()
пингвина е птица марзелива не я ли ритнеш не излита curse me hate me love me
ми.. намери си друга. Стига сдухове ве. Наемри си някфо заниманеи дет ти е по важно от нея. Ако неамш скоро нема да излезнеш. Тря си се върнеш към себе си и следващата би тряяло ти помогне.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да ви попитам още нещо..Един приятел прави купон в тях и ме покани, но и тя ще бъде там и се чудя дали да отида?![]()
ще отидеш задължително ! И като си там ще я игнорираш ще се държиш все едно я няма и все едно нямаш никакви чувства към нея. Така ще и стане много гадно![]()
Животът продължава - банално и изтъркано, но вярно. След като сте се разделили, очевидно не сте един за друг. Защо трябва да ти е гадно? Има толкова други... Да, ден-два ще ти е криво, после ще ти мине. Предстои ти да срещнеш други момичета, ще се влюбваш още много пъти, толкова събирания и раздели са пред теб. Не се обвързвай с миналото! Остави негативните емоции да минат... Няма смисъл да стоиш и да гледаш назад. Каквото е било - било! Точка. Може пък точно на това парти да срещнеш момиче за следващото началоНикога не се знае след кой ъгъл те очаква любовта! А тя като идва не пита, така че да си обещаваш да не обичаш повече е просто безумно поради простичката причина, че това не зависи от теб, никой не е господар на чувствата си
![]()
Тук не виждам ние как можем да ти помогнеме,трябва сам да си помогнеш.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
v tova ima istina.... i az bqh kato teb .... kogato me skusa moita mnogo stradah bqh kato teb.... i s vremeto sviknah bez neq i dori da q vidq ... q podminavam.... ne se praa 4e tq me interesuva.... na neq shte i stane gadno ot li4en opit ti go kazvam... dori ... bi trqbvalo da iska da se vyrne pri teb...Първоначално написано от Анонимко
![]()
aE YspeH ti pojelavam![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Дам, това е много кофти. Ами озлоби се. Помага.Първоначално написано от fucklove
Излизай повече с приятели и общувай. Така ще се разсейваш и ще я забравиш по-лесно.Първоначално написано от fucklove