.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Съвет..

fucklove
    Guest

Съвет..

Откакто се разделих с нея много се промених.Затворих се в себе си, нямам никакво настроение за нищо.Просто не мога да се позная, това не съм аз.Обещах си никога повече да не се влюбвам.Искам да я забравя,но не мога, защото сме от едно училище и всеки ден я виждам и за капак се тормозя още повече като си пишем в скайп.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Razdelili ste se.Neznam pri4inata,no qvno tova e bil kraq i trqbva da go priemesh.Trqbva da mine vreme,ne moje prosto ei taka da q zabravish.Tova e normlano.Otna4alo vinagi e gadno.Sled vreme shte srshtnesh drugo momi4e.Samo ne se zatvarqi v sebe si To4no sega e momenta,v koito trqbva da se razseivash,da ne mislish za neq,izlizai s priqteli,razhodki.Tova pomaga.Pyk i toku vij si sreshtnal nqkyde novata si lubov.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Ibiza
    спри да и пишеш в Скаип бе, как ще я забравиш иначе
    момче съм бе!

като за начало я блокирай в скайпа,избягвай я, дори да те срещне да ти говори нещо мрънкай и най важното напий се
    пингвина е птица марзелива не я ли ритнеш не излита curse me hate me love me

Град
    Vraca
    ми.. намери си друга. Стига сдухове ве. Наемри си някфо заниманеи дет ти е по важно от нея. Ако неамш скоро нема да излезнеш. Тря си се върнеш към себе си и следващата би тряяло ти помогне.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

fucklove
    Guest
    Да ви попитам още нещо..Един приятел прави купон в тях и ме покани, но и тя ще бъде там и се чудя дали да отида?

Guest
    ще отидеш задължително ! И като си там ще я игнорираш ще се държиш все едно я няма и все едно нямаш никакви чувства към нея. Така ще и стане много гадно

Град
    Far away in the universe
    Животът продължава - банално и изтъркано, но вярно. След като сте се разделили, очевидно не сте един за друг. Защо трябва да ти е гадно? Има толкова други... Да, ден-два ще ти е криво, после ще ти мине. Предстои ти да срещнеш други момичета, ще се влюбваш още много пъти, толкова събирания и раздели са пред теб. Не се обвързвай с миналото! Остави негативните емоции да минат... Няма смисъл да стоиш и да гледаш назад. Каквото е било - било! Точка. Може пък точно на това парти да срещнеш момиче за следващото начало Никога не се знае след кой ъгъл те очаква любовта! А тя като идва не пита, така че да си обещаваш да не обичаш повече е просто безумно поради простичката причина, че това не зависи от теб, никой не е господар на чувствата си

Голям фен
    Тук не виждам ние как можем да ти помогнеме,трябва сам да си помогнеш.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ще отидеш задължително ! И като си там ще я игнорираш ще се държиш все едно я няма и все едно нямаш никакви чувства към нея. Така ще и стане много гадно
    v tova ima istina.... i az bqh kato teb .... kogato me skusa moita mnogo stradah bqh kato teb.... i s vremeto sviknah bez neq i dori da q vidq ... q podminavam.... ne se praa 4e tq me interesuva.... na neq shte i stane gadno ot li4en opit ti go kazvam... dori ... bi trqbvalo da iska da se vyrne pri teb...

aE YspeH ti pojelavam
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: Съвет..

Цитирай Първоначално написано от fucklove
    Откакто се разделих с нея много се промених.Затворих се в себе си, нямам никакво настроение за нищо.Просто не мога да се позная, това не съм аз.Обещах си никога повече да не се влюбвам.Искам да я забравя,но не мога, защото сме от едно училище и всеки ден я виждам и за капак се тормозя още повече като си пишем в скайп.
    Дам, това е много кофти. Ами озлоби се. Помага.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Dosta e trudno ne mojete li pak da ste zaedno
    ili moje bi vsi4ko e svur6ilo ako e taka prosto ne i pi6i i se napravi 4e ne ia poznava6 mnogo boli ot lubov ne moga da te posavetvam ni6to

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Съвет..

Цитирай Първоначално написано от fucklove
    Излизай повече с приятели и общувай. Така ще се разсейваш и ще я забравиш по-лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си