- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да накарам приятелката ми???
изкам да накарам приятелката ми да праим аналенмно тя се се опъва.един път е бях нажил но вкарвам си го малко по малко и тя каза че не е боляло така както тя си представяла и 4е даже и било хубаво.обаче сега като спомена за дупето и почва да се цупи.та помогнете,даите някои савет как да е накарам да ми даде
![]()
opitala e ne i e haresvalo no ti e kazala 4e i e haresvalo i sega neiska shtom neiska neznam kakvo moje da napvaoesh osven 1 4asha-jin>rakiq>vodka>bira>mastika>konqk >portokalov sok i moje kakvot si poiskash na pravish s neq
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Няма какво само да я насилваш! Когато тя пожелае, тогава, а не да се чувства един вид длъжна към теб и за това да го направи![]()
Еми може би не и е харесало.. затоеа се дърпа сега.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да ама аз полудявам бе хора щото точно тези работи дето аз ги искам(в сексуално отношиение)тя неще.то не е само за аналния примерно неще да го праим на светлокажете ми как да не се вбеси човек???
Издебни я в гръб!
Първоначално написано от лалалалалалалалалалалалал
Еми кажи и бе бахти момичето... , въобще ли не ти угажда?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ами докато е накарам за свирка мале сигорно 5-6 месеца е навивах....и аз като и кажа нещо и се цупи.а наи странното е че понякога ми вика кажи кво искаш и аз примерно и викам искам на светло и тя еми без тва викам и еми тогава вгз и тя пак еми и без тва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахах ОМГггггггггггггг де си я намерил тъз ко3а е?![]()
Намери си някоя, с която си подхождате в сексуално отношение...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
аз си искам сегашната ми приятелка оба4е искам и малко да ми угажда затова съм пуснал темата то да си намеря друга е наи лесното ама аз искам тая да накарам.
emi predrazpoloji q malko ti kvo zastava6 pred neq i kvo i kazva6 are duhai mi li axaxax ne staa taka trqq tq samata da go poiska![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първо си купете лубриканти, второ лижи я повече докато не се възбуди максимално, няма по силен коз от това момичето да е задоволено за да ти позволи да правиш с нея каквото ти е кеф![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
по-добре да не му дава дупето си, отколкото да иска и неговото в замяна!Първоначално написано от nikoletata
а ти не се прави на мн интересна... всички не могат да са развратни кучки като теб в леглото, а това далеч не е предпоставка да я зареже... и ако беше чела малко по-внимателно, щеше да разбереш, че той не иска да къса с нея, а просто да й помогне да се отпусне и да бъде малко по-'дащна'...
ай с'я тука да се правим на кой е по-по-най...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не всички момичета са толкова разкрепостени, колкото ти желаеш. Не можеш да я накараш да направи нещо, което не желае. Говори с нея, попитай я какви са нейните желания, после кажи и твоите. Обсъдете ги и ще достигнете до някакво решение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
с павето в главата и ....
Общуване му е цаката. Обсъдете го. Щом като правите секс, значи трябва и да можете да говорите за секс. Добре, тя се цупи... а някога казвала ли ти е защо? Поразпитай я, говорете и ще стигнете до някакво решение. Както е казано, в спора се ражда истината. Е, няма нужда да спорите, но би могъл да разбереш кои са причините тя да се дърпа - страх, недоверие, неувереност в себе си и т.н. Или просто е привърженичка на класиките.
Хубаво де - не иска секс на светло и не иска анален. Има още много неща, които можете да правите. Не я насилвай - ако се почувства достатъчно спокойна, сигурно ще ти даде. За сега мисля, че ще трябва да се съобразиш с желанията й, защото колкото повече напъваш, толкова повече тя ще се дразни и ще се дърпа.
ne 4e mi e rabota se pak ne sum muj i nz
ma si mislq 4e kato edna jena ne haresva oralen i analen seks ne trqbva da nasilvate ne6tata a da iz4akate i ako tq e gotova za takova ne6to sama 6te go napravi
a pi4 sega 6te ti kaja za6to gadjeto ti ne iska da go pravite na svetlo
tq se sramyva ot tqloto si povqrvai mi tova e pri4inata
ako e pulni4ka nqma kakvo pove4e da pitame
ne se druj s neq kato s boklyk a q predrazpoloji kum tova koeto iska6 dostavi i i ti ydovoltvie i tq 6te pojelae da ti dostavi i na teb
А молите ли се преди секс?!?
ами напълно я разбирам за аналния, наистина тва ми е много, ама много противно и неприятно, не че болката е особено голяма, даже бих казала че няма но самото чувство е ужасно и затва след два неуспешни опита с гаджето престана да ме кара за тва. за това за правенето на секс напълно съм много учудена щом ходите от дълго време не би трябвало да я е срам от тялото й, а друга причина не виждам.. пробвай да й подмяташ комплименти за тялото й и че за тебе всяка нейна част е най-прекрасна и т.н. четки, бъди малко артист и я предразполагай с думи и жестове. Хмм още един жокер, направи й шпакла и след това може да ти се отвори парашута.. Успех и секса не е всичко във връзката а само плътско удоволствие, не се ядосвай за простотии и си я обичкай много
SIURNO SA E OT4AQLA OT TVOITO MALKO PI6OR4E ILI MOJE BI PAK E IMALO NQKAKVO LAINO KOETO DA NE I HARESVA SORI PI4 AMA E TAKA PREDI SEX DUPENCETO SE MIE