- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МАЙ ЗАПЛОДИХ КОНЯ
Ааа и аз идвам на Levine пу*ето да го направа на мекица че ноо нещо се отвара!
Ела ела ще си останеш обаче с пръз в гъза... ви еба в смелите деца...Първоначално написано от УКУСМЕН
И ша доведа скинарите да му се изредиме!
ОК!!!Видяхме,че имаш развита шибана фантазия...айде спри не си интересен вече не мислиш ли?Първоначално написано от УКУСМЕН
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Levine ше те вържа и пред тебе ша еб@ майка ти а на баща ти ше му отрежа ташаците и ше му ги дам да ги изяде беее.После ше те накарам да се нагъзиш и ше ти свърша в гъ*ъ бееее
Доведи и майкаси и баща си през к**а мие ... нали си смел ела ...вие сте нищо повече от единия е мониторен боец другия е мониторен ебач с развинтена фантазия кфо да добавя янма кфоПървоначално написано от Rammstein
![]()
Хахахха и после скинарите за големи мъже се имате...Имам приятел,който е скинче и е адски свестен тип и ми разби всички лоши представи като цяло за скинове,но като те гледам тебе и почвам се отчайвам,честноПървоначално написано от Rammstein
![]()
еми скинарите са много печени ама това е некво лапе дето се мисли за некав голям мъж...Първоначално написано от sinful`girl
БАТКА ЛЕЖАЛ СЪМ В ЗАТВОРА ЗА БЛУСДТВО С ЕДЪР РОГАТ ДОБИТЪК ПИТАЙ МАЙКА СИ ТЯ ЩЕ ПОТВЪРДИ МУАХАХХА АКО И АЗ БЯХ В СОФИЯ ЩЯХ ДА ДОЙДА И ДА ТИ РАЗПУКАМ КОКОСАПървоначално написано от Levane
и аз имам даже доста пвечето наистина са точни хораПървоначално написано от sinful`girl
Rammstein от кой квартал си
![]()
Те истинските скинари знаеш ли колко са малко вече....full е с такива псевдо скинове като този,които се имат за мн голяма работа,а в същото време се спичат от най-малкото нещо!!! Rammstein ти ако видиш истински скинар ще се насереш от страх бе момче!!Първоначално написано от Levane
От Кюстендил, Югозападна България.Първоначално написано от dunapren
ИМАМ ПОЗНАТ СКИНАР НЕ "ПСЕВДО" ИСТИНСКИ СКИНАР ВЯРНО ЧЕ НЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕТО САМО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА КОЛКО ПЪТИ СМЕ ЛЕЖАЛИ ЗАЕДНО ПО РАЙОННИТЕ С НЕГО
Ей турчин резан ноо си смел така ма на живо кой те знае къв си гейтак посерко.На такива им се изсирам в гадните устета цигани въшливи де*ба.Първоначално написано от Levane
познато чувствоПървоначално написано от УКУСМЕН
ама ти почна да пишеш сериозно
![]()
![]()
![]()
А ти бе шут фани се скри че ме дразниш!Първоначално написано от УКУСМЕН
А ти бе шут фани се скри че ме дразниш!Първоначално написано от УКУСМЕН